Κασσελάκης σε Αχτσιόγλου: ''Είμαι εδώ για να αντιμετωπίσω όλες τις επιθέσεις και να τις συντρίψω μία προς μία - Από Δευτέρα θα είμαστε μαζί ''

Δίπλα στην Εφη Αχτσιόγλου, ο Στέφανος Κασσελάκης για τις επιθέσεις που δέχεται μέσω social media. "Στον ΣΥΡΙΖΑ έχω συναγωνιστές, όχι αντιπάλους", τόνισε.

Τη στήριξη του προς την Έφη Αχτσιόγλου εξέφρασε ο Στέφανος Κασσελάκης σχετικά με τις επιθέσεις που δέχεται από λογαριασμούς στα social media, αληθινούς ή όχι, τονίζοντας πως "θα είναι ασπίδα προστασίας για τις συναγωνίστριες και τους συναγωνιστές μου".

Η παρέμβαση της Έφης Αχτσιόγλου με το βίντεο που ανήρτησε προκειμένου να προαναγγείλει το εξώδικο που θα στείλει για τις επιθέσεις που δέχεται περί υπονόμευσης του Αλέξη Τσίπρα συνδυάστηκε και με έντονο προσωπικό στοιχείο για τη μάχη που δίνει, όπως είπε, από την πρώτη στιγμή που μπήκε στην πολιτική, «να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας», κυρίως για το γεγονός ότι είναι γυναίκα.

 

 

Απαντώντας ευθέως στην κ. Αχτσιόγλου, ο Στέφανος Κασσελάκης, με νέα ανάρτηση στο «Χ», εξηγεί ότι «Στον ΣΥΡΙΖΑ έχω συναγωνιστές, όχι αντιπάλους» και υπογραμμίζει ότι την πιστεύει σε όσα λέει για ψεύτικο SMS (περί υπονόμευσης του Αλέξη Τσίπρα).

Δείτε επίσης: Μονομαχία Αχτσιόγλου - Κασσελάκη: Η κραυγή της Έφης: ''Αυτή η αθλιότητα τελειώνει εδώ - Όχι στις κραυγές για προδότες''

«Στον ΣΥΡΙΖΑ έχω συναγωνιστές, όχι αντιπάλους. Η Έφη Αχτσιόγλου μίλησε για ένα ψεύτικο SMS που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο και για αήθεις διαστρεβλώσεις. Έστειλε εξώδικο. Την πιστεύω απόλυτα. Θέλω να ξεκαθαρίσω και πάλι: Στον ΣΥΡΙΖΑ έχω συναγωνιστές, όχι αντιπάλους. Ανθρώπους που από τη Δευτέρα θα είμαστε μαζί στη μάχη για να πέσει το καθεστώς Μητσοτάκη.

Την Έφη Αχτσιόγλου τη σέβομαι και την τιμώ και έχει να διαδραματίσει μεγάλο ρόλο στον κοινό μας στόχο. Προσωπικά, έχω δεχτεί τις μεγαλύτερες δυνατές επιθέσεις. Από τα ΜΜΕ του συστήματος, αλλά ακόμα και από εκείνα του κόμματος, ως υποψήφιος που δεν έχει την ομπρέλα προστασίας του κομματικού σωλήνα.

Και από το ίδιο το Μαξίμου, που με πολεμάει λυσσαλέα πριν καν εκλεγώ. Είμαι εδώ για να αντιμετωπίσω όλες τις επιθέσεις. Και να τις συντρίψω μία προς μία. Όμως, να ξέρουν όλοι ότι για τις συναγωνίστριες και τους συναγωνιστές μου θα είμαι ασπίδα προστασίας. Δευτέρα 25/9/23 Είμαστε μία γροθιά. Και είμαστε με το φως», γράφει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ