Στέφανος Κασσελάκης: Έβαλε το χέρι στην καρδιά & ψήφισε - "Όλα θα τα αλλάξουμε μαζί!" (βίντεο)

Στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Σμύρνη προσήλθε λίγο πριν τις 12:40 ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Όταν πήρε το ψηφοδέλτιο στα χέρια και πριν να μπει στο παραβάν οι παριστάμενοι στο εκλογικό κέντρο χειροκρότησαν τον Στέφανο Κασσελάκη.

 

 

 

 

Ο ίδιος ζήτησε, μάλιστα, από εικονολήπτες, δημοσιογράφους και φωτογράφους να του δώσουν λίγο χώρο για να ελεγχθούν σωστά τα στοιχεία του.

Διαβάστε ακόμη: Ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει αρχηγό: Άνοιξαν οι κάλπες για Κασσελάκη ή Αχτσιόγλου (βίντεο)

Χαίρομαι που με λέτε με το μικρό μου όνομα, είπε στα τηλεοπτικά συνεργεία, έβαλε το χέρι στην καρδιά και έριξε το ψηφοδέλτιο στην κάλπη.

Ψήφισαν ο πατέρας και ο αδελφός του Στέφανου Κασσελάκη

 

 

Ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη, Θεόδωρος, ψήφισε στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών. Το μόνο που είπε πριν ρίξει στην κάλπη το ψηφοδέλτιό του ήταν «ο καλύτερος να κερδίσει».

Αμέσως μετά, πρόσθεσε: «Το κλίμα της τοξικότητας και της εχθροπάθειας δεν μας ταιριάζει. Θέλουμε ηρεμία, αγάπη και συντροφικότητα. Για το καλό του λαού, όπως ζητάμε από τον λαό, να το προσφέρουμε και στον λαό».

Δηλώσεις έκανε και ο αδελφός του Στέφανου Κασσελάκη, Στέλιος. «Πάμε για μια καινούργια ημέρα, όχι μόνο για το κόμμα αλλά και για τη χώρα. Ο Στέφανος δεν έχει αγωνία, θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα με πολλή ψυχραιμία. Σήμερα είναι το πρώτο βήμα μπροστά», είπε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ