Τροχαίο σοκ στην Πάτρα: Νεκροί παππούς, το 3χρονο εγγόνι του & μια 53χρονη γυναίκα - Πως έχασε τον έλεγχο το πολυτελές κάμπριο (φωτό - βίντεο)

Για άγνωστους ακόμα λόγους, το αυτοκίνητο του 66χρονου εξετράπη από την πορεία του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού.

Σοκαριστικό ήταν το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην εθνική Πατρών Αθηνών μετά την Κανελλοπούλου, στο ύψος της Πυροσβεστικής.

Ο οδηγός του ενός ΙΧ υπέκυψε στα τραύματά του και το μόλις 3 ετών εγγονάκι του που επέβαινε στο όχημα. Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, όπου παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών (του έκαναν ΚΑΡΠΑ επι ώρα) να τον κρατήσουν στην ζωή δεν τα κατάφερε.


tempo24

Το δυστύχημα συνέβη όταν ο  οδηγός πολυτελούς οχήματος, ενώ εκινείτο στο ρεύμα προς Πάτρα έχασε τον έλεγχο, “καβάλησε” το διαχωριστικό, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα με γυναίκα οδηγό η οποία μόλις ξεκινούσε! Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διασωληνώθηκε αλλά επίσης δεν κατάφερε.

 

 

Πρόκειται για τον Δημήτριο Σκαρλάτο του Ευαγγέλου 66 ετών από την Παραλία Πατρών, τον 3χρονο εγγονό του Δημήτρη Σκαρλάτο του Ευαγγέλου και την 53χρονη Μαρία Αλεξανδράτου του Μενελάου, κάτοικο εν ζωή Ρίου.

Στο αυτοκίνητο που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα επέβαινε και η σύζυγος του νεκρού άνδρα κι ένα παιδί. Επρόκειτο για τον παππού και την γιαγιά του παιδιού και οι γονείς του ακολουθούσαν…  με άλλο όχημα, αναφέρει το thebest

Η γιαγιά του 3χρονου που επέβαινε επίσης στο μοιραίο αυτοκίνητο νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ