Συνάντηση Τσίπρα - Κασσελάκη στη Βουλή: ''Στέφανε, συγχαρητήρια, να χαρείς δίχως ενοχές, οι χαρές στην πολιτική δεν είναι περίσσιες (φωτό - βίντεο)

Με το μετρό έφτασε στο Σύνταγμα ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης για τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα. Μπήκε στη Βουλή συνοδευόμενος από τον Ευάγγελο Αποστολάκη.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα στη Βουλή η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με το νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη.

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στη Βουλή συνοδευόμενος από τον Ευάγγελο Αποστολάκη και τον Βασίλη Κόκκαλη.

Μίλησε με πολίτες στο σταθμό του μετρό κατά την άφιξή του και σε αυτούς που τον αποκάλεσαν "κ. Κασσσελάκη" ζήτησε να τον λένε "σκέτο Στέφανο", ενώ έβγαλε selfie με όσους το ζήτησαν, χωρίς να αφήνει εκτός τον σύντροφό του Τάιλερ Μακμπέθ.

 

 

Δείτε επίσης: Προτεραιότητα τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ - Τι αποκάλυψε ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη (βίντεο)

Ο Στέφανος Κασσελάκης νωρίτερα, μίλησε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν κάτω από το σπίτι του, προαναγγέλοντας ότι σχεδιάζει να βάλει μονάδες στο κινητό του μέχρι να το αλλάξει σε συμβόλαιο.

"Πάω στο Σύνταγμα, πάω να βάλω μονάδες στο κινητό μου. Θα αλλάξω συμβόλαιο. Το απόγευμα θα πάω στο γυμναστήριο. Να είστε καλά. Εκτιμώ το λειτούργημά σας και μία ημέρα θα το κάνετε χωρίς επιρροή από κυβερνήσεις", είπε χαρακτηριστικά.

Ο διάλογος Τσίπρα-Κασσελάκη

Τσίπρας: Στέφανε, συγχαρητήρια.
Κασσελάκης: Ευχαριστώ πολύ, πρόεδρε.
Τσίπρας: Από κοντά σού εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος -έτσι λέμε εδώ. Πιστεύω να έχεις ακούσει αυτή την έκφραση γιατί θα σου χρειαστεί. Το μόνο που έχω να σου πω είναι να χαρείς αυτές τις μέρες δίχως ενοχές, γιατί όποιος μπαίνει στην πολιτική πρέπει να ξέρει ότι οι χαρές δεν είναι περίσσιες και οι δυσκολίες είναι συνεχόμενες. Να χαρείς αυτές τις μέρες και μετά να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνεις και τις δυνατότητες που υπάρχουν.
Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε δυσκολίες μεγάλες. Κρατάω μια φράση που είπες ότι στους συντρόφους και ο δεύτερος είναι πρώτος, δεν είναι όπως στο ΝΒΑ.
Κασσελάκης: Εσείς βλέπετε πιο πολύ από εμένα.
Τσίπρας: Εγώ δεν βλέπω baseball!
Κασσελάκης: Στους πολέμους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος δεν είναι τίποτα. Στους συντρόφους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι πρώτος.
Τσίπρας: Έτσι.

Δείτε όλες τις φωτό στο slide show

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ