Κηφισιά-συμπλοκή ανηλίκων: 30 νεαροί κυνηγούν δύο συνομήλικούς τους, τους έδειραν άγρια, 9 συλλήψεις – Για τα μάτια μιας κοπέλας (βίντεο)

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι από την άγρια συμπλοκή ανηλίκων στην Κηφισιά

Η άγρια συμπλοκή το βράδυ της Κυριακής στην Κηφισιά κάτω από τις γραμμές του τρένου, κοντά στην εφορία, είχε δύο 15χρονους τραυματίες και 9 συλλήψεις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ξύλο "έπεσε" για τα «μάτια» μιας κοπέλας. Οι νεαροί ήταν χωρισμένοι σε δύο ομάδες όπως φαίνεται και από το βίντεο με την αστυνομία να εξετάζει το ενδεχόμενο να πρόκειται για... ραντεβού προκειμένου να καθαρίσουν τους λογαριασμούς τους

Ένας από τους δράστες και ένα από τα θύματα γνωρίζονταν μεταξύ τους και φέρονται να είχαν συγκρουστεί και στο παρελθόν με αφορμή την ίδια κοπέλα.

Οι τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο όπου παρακολουθούνται από τους θεράποντες ιατρούς, ενώ η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Διαβάστε ακόμα: Κηφισιά: Άγρια συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων, δύο 15χρονα με τραύματα στο κεφάλι - Ένας συλληφθέντας (βίντεο)

Τι λένε οι αυτόπτες μάρτυρες

«”Αστυνομία! Αστυνομία!" φωνάξαμε και πήγαμε και τους χωρίσαμε. Ήταν χτυπημένοι πίσω στο κεφάλι, μπροστά στο φρύδι και έτρεχαν αίματα» δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας, ενώ λίγο αργότερα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τα δύο τραυματισμένα παιδιά, τα οποία διακομίσθηκαν στο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού.

«Με τρομάξανε, είχα τη μικρή στις κούνιες και είδα που τρέχανε» δηλώνει σοκαρισμένη μητέρα που βρισκόταν με την κόρη της στο Άλσος Κηφισιάς.

Δείτε το βίντεο με τη συμπλοκή

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ