Η Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας εύχεται στις κόρες της Σάλμα & Ιμάν για τα γενέθλιά τους - Κομψές και οι 3 με χρώματα της λεβάντας, του κονιάκ & baby blue

Αδημοσίευτη φωτογραφία της Βασίλισσας Ράνια της Ιορδανίας με τις κόρες της!

Η Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας ανήρτησε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram μια τρυφερή και αδημοσίευτη φωτογραφία με τις κόρες της. Τα δυο κορίτσια γιόρτασαν πρόσφατα τα γενέθλιά τους και η μαμά τους θέλησε να τους ευχηθεί με αυτόν τον τρόπο.

Η μικρότερη κόρη της Βασίλισσας, η Πριγκίπισσα Σάλμα, έκλεισε την Τρίτη τα 23 της χρόνια, ενώ η μεγαλύτερη Πριγκίπισσα Ιμάν έγινε 27.

Ως γλυκιά μανούλα, η Βασίλισσα Ράνια ευχήθηκε στις δυο πανέμορφες κόρες της.

Σε δημοσίευσή της στο Instgram έγραψε: "Όλη μου η καρδιά! Χρόνια πολλά στις γλυκές μου κόρες, κάθε μέρα σας λατρεύω όλο και πιο πολύ"

 

 

Η γλυκιά εικόνα τραβήχτηκε στο πάρτι χέννας που είχε διοργανώσει η βασίλισσα Ράνια για τη νύφη της Rajwa Alseif τον Μάιο, η οποία παντρεύτηκε την 1η Ιουνίου με τον πρίγκιπα και διάδοχο Χουσεΐν.

Διαβάστε επίσης: Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας: Φωτιά στα κόκκινα μέσα στο εκπληκτικό κοστούμι της - Το brand που εμπιστεύεται η royal (φωτό)

Το άψογο στυλ της βασίλισσας Ράνια αντικατοπτρίζεται συχνά από τις κόρες της. Συχνά τις βλέπουμε να παρευρίσκονται μαζί σε εκδηλώσεις, ντυμένες με καλαίσθητα και ταιριαστά ρούχα. Έτσι και σε αυτήν την περίπτωση βλέπουμε τις τρεις γυναίκες να φοράνε φορέματα παραδοσιακού τύπου στην ίδια γραμμή. Όλες έχουν επιλέξει από ένα έντονο χρώμα, που τις αναδεικνύει.

Η πριγκίπισσα Σάλμα φόρεσε ένα φόρεμα σε κόκκινο του κονιάκ, η πριγκίπισσα Ιμάν επέλεξε ένα μοβ της λεβάντας, ενώ η μητέρα τους ήταν κομψή με baby blue.

Επιπλέον, οι κόρες της, όπως και η ίδια, αποτελούν παράδειγμα γυναικείας ηγεσίας και δύναμης.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ