Η Σαρλίζ Θερόν φόρεσε τη maxi φούστα της χρονιάς - Χρυσή πλεκτή τη συνδύασε με λευκό πουκάμισο

Το απόλυτο fashion icon η Σαρλίζ Θερόν με την κόρη της Τζάκσον!

Η διάσημη ηθοποιός και μοντέλο Σαρλίζ Θερόν βρέθηκε την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου στο Παρίσι για την Εβδομάδα Μόδας και μαγνήτισε τους πάντες με τη στυλάτη εμφάνισή της. Η Νοτιοαφρικανή καλλονή παρακολούθησε την επίδειξη του οίκου μόδας Dior φορώντας μια απίθανη φούστα.

Η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού για την σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 είχε την ιδιανική πρεμιέρα με τη συλλογή «Not Her» του Οίκου Dior.

Η 48χρονη συνδύασε μια φοβερή χρυσή πλεκτή φούστα με λευκό πουκάμισο αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι αποτελεί fashion icon.

 

 

Instagram @charlizeafrica

Instagram @charlizeafrica

Instagram @charlizeafrica

Instagram @charlizeafrica

Η ηθοποιός δεν ήταν μόνη της στην επίδειξη. Συνοδευόταν από την 11χρονη κόρη της Τζάκσον.

Κάθισαν δίπλα στον δισεκατομμυριούχο Bernard Arnault, τον διευθύνοντα σύμβουλο της LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton, της μεγαλύτερης εταιρείας πολυτελών ειδών στον κόσμο. 

Η μικρή Τζάκσον φόρεσε κόκκινο, μαύρο και άσπρο καρό σακάκι με κουμπιά και τσέπες και ένα λευκό πουκάμισο από μέσα. Το stylish look της ολοκληρώθηκε με μια καρό πλισέ φούστα.

 

 

 

 

 

 

Η ηθοποιός έχει υιοθετήσει δύο παιδιά: την Τζάκσον τον Μάρτιο του 2012 και την Όγκαστ τον Ιούλιο του 2015. Τον Απρίλιο του 2019, η Θερόν αποκάλυψε ότι το πρώτο της παιδί είναι τρανς κορίτσι.

Είχε δηλώσει για το θέμα ότι: "Ναι, νόμιζα κι εγώ ότι ήταν αγόρι, μέχρι που με κοίταξε όταν ήταν 3 ετών και μου είπε: "Δεν είμαι αγόρι!".

Διαβάστε επίσης: Σαρλίζ Θέρον: το θεϊκό φόρεμα με τις πέρλες θα αφήσει ιστορία - πού το έβαλε η ηθοποιός

Η Σαρλίζ Θερόν που συνεργάζεται με τη Dior δείχνει πάντα εντυπωσιακή μέσα στις φανταστικές δημιουργίες του γνωστού οίκου μόδας.

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ