Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Μην αφήσετε εκκρεμότητες για αύριο - Κρατήστε τα σχέδιά σας κρυφά

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς σήμερα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας σχηματίζοντας μια πλειάδα όψεων, με πιο απαιτητική την αντίθεση της με τον Ερμή τις πρωινές ώρες που μπορεί να δημιουργεί προβλήματα στην επικοινωνία και στις επαφές μας με τους άλλους. Στην πορεία θα σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και μας επιτρέπει να κινηθούμε κάπως καλύτερα. Ο Ουρανός όταν εμπλέκεται πολλές φορές βοηθά να γίνουμε λίγο πιο επινοητικοί. Γι’ αυτό θα σας πρότεινα να εκμεταλλευτείτε τη μέρα από το μεσημέρι κι έπειτα και σίγουρα να μην αφήσετε πολλές εκκρεμότητες για αύριο που θα είναι πιο απαιτητική και κουραστική μέρα λόγω Πανσελήνου. Απλά σήμερα προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους σε ό,τι κάνετε και μην ανακοινώνετε σχέδια τα οποία δεν τα έχετε κλείσει.

ΚΡΙΟΣ

Καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς σήμερα σάς βγαίνει μια τάση να απομονωθείτε λίγο, να κρατήσετε για τον εαυτό σας τις σκέψεις σας, να περάσετε περισσότερο χρόνο ίσως και μόνοι ή με πολύ δικά σας άτομα, να χαθείτε στο συναίσθημα σας και να μην έχετε πολλά κοινωνικά πάρε – δώσε. Ακόμη και το να σηκωθείτε από το κρεβάτι για να πάτε στη δουλειά, στη σχολή, στα ψώνια ή στις όποιες υποχρεώσεις σας θα σας φανεί ίσως βουνό. Ασχοληθείτε με την υγεία σας περισσότερο, δώστε στον εαυτό σας χρόνο, βάλτε σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες που σχετίζονται κυρίως με τη σωματική και ψυχική σας υγεία. Οργανώστε επίσης καλύτερα τη δουλειά και την καθημερινότητα σας. Επειδή από αύριο με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας θα είναι πιο απαιτητικές οι μέρες, προσπαθήστε να μην αναβάλλετε πολλές υποχρεώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα προσπαθήστε να βάλετε τα δύσκολα που έχετε στο πρόγραμμα σας, που είναι αρκετά πιο βοηθητική ημέρα, και μην τα αναβάλλετε για αύριο. Η Σελήνη στους Ιχθύς σε εξάγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιο σας ευνοεί τη συλλογική δουλειά και τις επαφές με φίλους και συνεργάτες. Μοιραστείτε τις σκέψεις, τις ιδέες σας, αλλά και τις ευθύνες. Ίσως είναι μια καλή μέρα για μια σύσκεψη για να κάνετε brainstorming! Ξεκλέψτε λίγο χρόνο για να δείτε ένα φίλο-η! Σε κάθε περίπτωση είναι μια πιο άνετη Πέμπτη, ειδικά από το μεσημέρι κι έπειτα, που πρέπει να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Στο μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τις πρωινές ώρες που πιθανώς να αντιμετωπίσετε κάποιες καθυστερήσεις στις μετακινήσεις σας ή μια ασυνεννοησία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις επάλξεις των επαγγελματικών ή των οικογενειακών υποχρεώσεων σας βάζει από την πρώτη στιγμή η σημερινή μέρα. Η Σελήνη στους Ιχθύς σάς καλεί να δείτε κατάματα την κατάσταση στα επαγγελματικά, την καριέρα και την κατεύθυνση της ζωής σας. Μπορεί να μη νιώθετε σιγουριά για τα επόμενα βήματα σας αλλά δεν χρειάζεται να πιέζεστε τόσο πολύ. Είναι αλήθεια ότι ο Ποσειδώνας σ’ αυτό τον τομέα ειδικά το προηγούμενο διάστημα δοκίμασε αρκετά τις αντοχές του νευρικού σας συστήματος στα θέματα της δουλειάς και θα εξακολουθήσει μέχρι να ολοκληρωθεί και η αντίθεση του με τον Ποσειδώνα στις αρχές Οκτωβρίου. Από κει και κάτω θα είναι όλα πιο ξεκάθαρα. Γι’ αυτό μην βιάζεστε να εξαγάγετε συμπεράσματα ή να προχωρήσετε σε δράσεις που μπορεί να τις μετανιώσετε αργότερα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ