Νίκος Κουρής για Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Άνθρωπος απίστευτης σεμνότητας, χαράς & δουλειάς» - Μαζί στη θεατρική παράσταση "Η Εκατομμυριούχος"

Πρώτη συνέντευξη για τους πρωταγωνιστές της παράστασης!

Ο Νίκος Κουρής και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παραχώρησαν μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή "Breakfast@Star". Οι δυο τους συνεργάζονται για μια θεατρική παράσταση και μίλησαν για πρώτη φορά.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοφιλής τραγουδίστρια επιστρέφει για ακόμα μια φορά στο θεατρικό σανίδι, όπου υποδύεται την Εκατομμυριούχο του Μπέρνταρντ Σω, στο πλευρό του Νίκου Κουρή.

Πρόκειται για μια αισθηματική κωμωδία του Τζορτζ Μπέρναρντ Σω, με κεντρικό άξονα το αιώνιο τρίπτυχο «Έρωτας - Χρήμα - Ευτυχία». Θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου στο Θέατρο Παλλάς, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.

Το θεατρικό έργο ανέβηκε για πρώτη φορά στο Λονδίνο και τη Ν. Υόρκη το 1952, με πρωταγωνίστρια την Κάθριν Χέμπορν. Το 1961 μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο με τη Σοφία Λώρεν και τον Πίτερ Σέλερς και το 1972 στην τηλεόραση του BBC, στη σειρά «Το έργο του μήνα» με την Μάγκι Σμιθ και τον Τομ Μπέικερ.

Στην Ελλάδα, έχει ανέβει μόνο μία φορά, το 2009 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη .Τώρα ξανά ανεβαίνει στις αθηναϊκές σκηνές σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα στο Θέατρο Παλλάς.

 

 

 

Στον ρόλο της «Εκατομμυριούχου», η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Γιατρός ο Νίκος Κουρής

Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Κούκουρας, Ιβάν Σβιτάιλο, Μαριλού Κατσαφάδου, Βασίλης Τσιγκριστάρης, Ροζαμάλια Κυρίου, Στράτος Λύκος, Κατερίνα Σούσουλα

Μαζί τους οι (αλφαβητικά): Γαβριέλα Αντωνοπούλου, Άγγελος Αποστολίδης, Αναστασία Βαλσαμάκη, Μαριτίνα Κατσιμπράκη, Ηρώ Κόντη, Πέτρος Νικολίδης, Άιντι Ορμένι, Μάρω Σταυρινού, Κατερίνα Σούσουλα, Μάριος Χατζηαντώνης, Νικόλας Χατζηβασιλειάδης.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ