Παντρεύτηκε η Κόρα Καρβούνη: Υπέροχο το minimal νυφικό του Άγγελου Μπράτη - Πανευτυχής ο γαμπρός, Παναγιώτης Γαλανός (φωτό - βίντεο)

Να ζήσουν!

Η πολυβραβευμένη ηθοποιός, Κόρα Καρβούνη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Παναγιώτη Γαλανό 

Την ευχάριστη είδηση για τον γάμο της ηθοποιού έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο Facebook ο αντιδήμαρχος Βασίλης Κορομάντζος, ο οποίος τους πάντρεψε και δημοσίευσε και τις πρώτες φωτογραφίες.

 

 

Διαβάστε ακόμη: Κόρα Καρβούνη: «Έχω επιλέξει να είμαι μονογαμικός άνθρωπος» (βίντεο)

«Μια μικρή ανάπαυλα από τον προεκλογικό αγώνα για να παντρέψουμε αγαπημένα ζευγάρια στο δημαρχείο της Αθήνας. Χθες εν μέσω των γάμων είχα την τιμή και πάντρεψα την γνωστή ηθοποιό κα Κόρα Καρβούνη με τον σύντροφο της Παναγιώτη Γαλανό. Τους εύχομαι βίον ανθόσπαρτον, να ζήσουν ευτυχισμένοι και αγαπημένοι» έγραψε.

 

 

 

Η γνωριμία

«Δούλευε στο Εθνικό Θέατρο, τώρα εργάζεται ως ηχολήπτης σε μια εταιρεία. Τότε ήμασταν και οι δύο μέσα στο θέατρο. Βιοποριζόμασταν από το θέατρο. Ήταν πολύ σκληρό αυτό, γιατί μόλις είχαμε ξεπεράσει και την οικονομική κρίση και, πάνω που πήγαμε να ανακάμψουμε, ήρθε ο κορονοϊός, που χτύπησε πάρα πολύ τους ανθρώπους της τέχνης.

Πολύ περισσότερο από ό,τι φαντάζεται ο μέσος άνθρωπος. Εμείς δεν μπορούσαμε ούτε τηλεργασία να κάνουμε. Και οι μουσικοί, αλλά και οι τεχνικοί του θεάτρου. Τόσοι άνθρωποι εργάζονται μέσα στο θέατρο. Ακόμη και το κυλικείο του θεάτρου. Έτσι, λοιπόν, τα σχέδιά μας πήγαν πίσω, αλλά έτσι είναι η ζωή. Πάντα υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο! Δεν έχουμε κανονίσει κάτι ακόμη, αλλά ο γάμος είναι μέσα στα σχέδιά μας» είχε εξομολογηθεί η Κόρα Καρβούνη για τον σύντροφό της.


Facebook: Βασίλης Κορομάντζος

Το minimal αλλά σικ νυφικό της Κόρας είχε την υπογραφή του Άγγελου Μπράτη!

Διαβάστε ακόμη: Κόρα Καρβούνη: ''Το όνομα μου είναι Kora May, η κόρη του Μάη - Φοράω μόνο τα ρούχα του Άγγελου Μπράτη, γιατί είναι φίλος μου'' (βίντεο)

Τι υπέροχο ζευγάρι και πόσο πολύ ταιριάζουν!

Διαβάστε ακόμη: Αποκλ. Κόρα Καρβούνη: Η χαρισματική πολυβραβευμένη ηθοποιός μιλά για τον σκληρό ρόλο της στα "Παράσιτα"

Ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτον!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ