Κακόγουστη επίδειξη πλούτου - Η Georgina Rodríguez κρατάει το χέρι του Ronaldo & ζουμάρει σε βραχιόλια, δαχτυλίδια, ρολόι - Τη φόρτωσε μπριγιάν (φωτό)

Πολύ χλιδή!

Το ότι έχουν πολλά χρήματα το γνωρίζουμε ...

Ωστόσο, δε χρειάζεται να μας το υπενθυμίζουν συνέχεια και μάλιστα με προκλητικούς τρόπους.

Ο λόγος για τη σύντροφο του Κριστιάνο ΡονάλντοGeorgina Rodríguez η οποία έκανε μία δημοσίευση στα social media που προκάλεσε αντιδράσεις.

Διαβάστε ακόμη: Georgina Rodríguez: Με την κίτρινη εμφάνιση του καλοκαιριού - Super mini & διαφάνειες για το top model κορίτσι του Ρονάλντο (φωτό)


instagram @georginagio

Το ζευγάρι απόλαυσε το δείπνο του σε κάποιο πολυτελές εστιατόριο στη Σαουδική Αραβία, όπου κι έχει μετακομίσει πλέον μόνιμα.

Η 29χρονη influencer θέλησε να μοιραστεί με τους 51,9 εκατομμύρια ακολούθους της ένα φωτογραφικό καρουζέλ στο οποίο πρωταγωνιστεί εκείνη και ο αγαπημένος της.

 

 

Ποζάρουν και οι δύο κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου ενώ σε αλλό κλικ κάνει ζουμ στα πανάκριβα βραχιόλια και δαχτυλίδια που της έχει χαρίσει ο καλός της.

"Αγάπη μου όμορφη" γράφει στη λεζάντα της ανάρτησης της με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν βροχή!

Διαβάστε ακόμη: Η Georgina Rodriguez με μαντίλα και εντυπωσιακή τουαλέτα στη Σαουδική Αραβία - Η εμφάνισή της στα Joy Awards (φωτό & βίντεο)

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τι προβάλλουμε στα social media.


instagram @georginagio

Ειδικά όταν πρόκειται για έναν τόσο ενεργό λογαριασμό με μεγάλη απήχηση το κάθετι θα επηρεάσει πολύ κόσμο.

Σίγουρα δεν έχουμε όλοι τις ίδιες οικονομικές δυνατότητες και υπάρχουν κι εκείνοι που έχουν την άνεση να αγοράσουν μπριγιάν και άλλα αξεσουάρ πολλών χιλιάδων.

Αυτό από μόνο του δεν είναι κακό αλλά όταν δημοσιοποιείται και ιδιαίτερα σε μία εποχή που υπάρχουν πολλές ανισότητες τότε είναι κατακριτέο.

Επομένως, μπράβο στο ζευγάρι που έχει εξασφαλίσει μία άνετη ζωή αλλά την επόμενη φορά ας κρατήσουν κάποιες λεπτομέρειες για εκείνους...

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ