O Mark Zuckerberg ποζάρει με δύο μαυρισμένα μάτια - Με ποιον πιάστηκε στα χέρια; (φωτό)

Δεν πρόσεχε ....

Μάλλον κάτι δεν πήγε καλά με τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ ...

Από ότι φαίνεται δεν τσακώθηκε με κανέναν αλλά αυτό είναι αποτέλεσμα της σκληρής του προπόνησης...

Ο ιδρυτής του Facebook ασχολείται το τελευταίο διάστημα με τις πολεμικές τέχνες και συγκεκριμένα με το ζίου ζίτσου.

Διαβάστε ακόμη: Έγιναν φτωχοί με ένα... κλικ: Γκέιτς, Τραμπ, Μασκ, Μπέζος, Ζούκεμπεργκ, Μπάφετ τα έχασαν όλα - Δείτε εκπληκτικές φωτό

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μοιράστηκε με τους 12,6 εκατομμύρια ακολούθους του μία selfie στην οποία δε γίνεται να μην παρατηρήσει κανείς τα δύο μαυρισμένα του μάτια ...

«Η προπόνηση ξέφυγε λίγο από τον έλεγχο», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης του.

 

 

Ο δισεκατομμυριούχος σημείωσε επίσης ότι προπονείται με τον προπονητή Dave Camarillo, ο οποίος τον βοήθησε να κερδίσει χρυσό και ασημένιο μετάλλιο στον πρώτο του αγώνα jiu jitsu τον Μάιο.

«Αγωνίστηκα στο πρώτο μου τουρνουά jiu jitsu και κέρδισα μερικά μετάλλια για την ομάδα Guerrilla Jiu Jitsu», είχε αναφέρει.

Διαβάστε ακόμη: O Mark Zuckerberg συν γυναιξί & τέκνοις: Η φωτό ενός συνηθισμένου Αμερικάνου οικογενειάρχη που γιορτάζει την 4η Ιουλίου

Μάλιστα σε συνέντευξη του τον Αύγουστο του 2022 είχε αναφέρει ότι άρχισε να ασχολείται με τη συγκεκριμένη πολεμική τέχνη κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού.

Διαβάστε ακόμη: Ο δισεκατομμυριούχος μαικήνας Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ένας απλός χαζομπαμπάς! Μας δείχνει τι σημαίνει να είσαι πατέρας τριών κοριτσιών (φωτό)

«Είναι το πιο τέλειο πράγμα. Μετά από μία ή δύο ώρες γυμναστικής, ή πάλης με φίλους, ή προπόνηση με διάφορους ανθρώπους, με κάνει να είμαι έτοιμος να πάω να λύσω οποιοδήποτε πρόβλημα στη δουλειά»

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ