Έλλη Τρίγγου: '' Αυτό ήταν το πιο δύσκολο γύρισμα στην Μάγισσα - ''Έπαθα σοκ'' (βίντεο)

Η ηθοποιός  αποκάλυψε ποιο είναι το τελευταίο επεισόδιο της Μάγισσας... 

Η Έλλη Τρίγγου, πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά ''Μάγισσα'' του ΑΝΤ1 η οποία μέχρι στιγμής, έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία. 

Η αγαπημένη ηθοποιός, που έγινε πασίγνωστη μέσα από το ρόλο της Ασημίνας στις Άγριες Μέλισσες, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2Night Show”, όπου μίλησε για την σειρά για τον ρόλο της και για πολλά ακόμη. 

Μάλιστα, η Έλλη Τρίγγου αποκάλυψε στα πόσα επεισόδια θα ολοκληρωθεί η σειρά που έχει καθηλώσει από την πρώτη στιγμή τους τηλεθεατές.

Δείτε επίσης: Η Μάγισσα: Μάρκος και Θεοφανώ κάνουν έρωτα - Θα γίνει γνωστή η σχέση τους; Ποιος θα κινδυνεύσει; (βίντεο)

«Ό,τι βλέπετε στη “Μάγισσα” έχει χτιστεί από την αρχή. Όλα τα σκηνικά και τα props είναι χειροποίητα. Καμία σχέση με τις “Άγριες Μέλισσες”. Η “Μάγισσα” έχει περισσότερες απαιτήσεις. Ολόκληρος πύργος, άλογα, στάβλοι, σιδηρουργείο, έχουμε κοτέτσι, τα κουστούμια…Είναι δύσκολα τα γυρίσματα. Έχουμε άλογα, μάχες, πειρατές, γίνεται χαμός. Έχουμε πολλά νυχτερινά και εξωτερικά γυρίσματα. Σε δάση, σε σπηλιές, σε θάλασσες, έχουμε πάει στη Μάνη, έχουμε πάει στα Τρίκαλα και θα ταξιδέψουμε ξανά», είπε στην αρχή Έλλη Τρίγγου.

«Μετά τις “Άγριες Μέλισσες” ήθελα να πάρω μια απόσταση. Ήταν μεγάλο δώρο η σειρά, αλλά ήθελα να κάνω ένα βήμα πίσω, ήμουν μόνο στο θέατρο. Δεν σκόπευα να μπω σε κάτι και κάποια στιγμή με κάλεσε ο Λευτέρης Χαρίτος να πιούμε κάτι και να τα πούμε και μου είπε 10 γραμμές για το τι εστί “Μάγισσα”. Έπαθα σοκ, δεν μπορούσα να αρνηθώ», ανέφερε η Έλλη Τρίγοου και πρόσθεσε: «Κάναμε μια ολόκληρη μέρα γύρισμα για να γίνει το πρώτο μονοπλάνο για την έναρξη της “Μάγισσας”, ήταν πολύ δύσκολο παραγωγικά και υποκριτικά».

«Η Θοεφανώ είναι ερωτευμένη, μπορεί να της ξεφύγει κάποια στιγμή, έρωτας είναι αυτός δεν κρύβεται. Αυτό που γνωρίζω επίσημα είναι πως οι σεναριογράφοι μας λένε πως θα ολοκληρωθεί η σειρά στα 72 επεισόδια. Αυτό γνωρίζω. Τώρα και στις μέλισσες έτσι μας έλεγαν και κλείσαμε εικοσαετία», αποκάλυψε η Έλλη Τρίγγου για τη συνέχεια της σειράς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ