Το απόλυτο φλοράλ φόρεμα από τη Τζένιφερ Λόπεζ: Η αποκάλυψη ότι ένιωθε ανασφάλεια με το σώμα της μετά τη γέννα

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) στην εκδήλωση των ετήσιων βραβείων «Daytime Beauty Awards» παραδέχτηκε ότι μετά τη γέννηση των παιδιών της το 2008 «ένιωθε ανασφάλεια και αβεβαιότητα».

Με αφορμή την βράβευση της προσωπικής της γυμνάστριας και συγγραφέα Τρέισι 'Αντερσον (Tracey Anderson) η σταρ αποκάλυψε στο κοινό πώς ήταν εκείνη που την ενθάρρυνε να νιώσει καλύτερα με το σώμα της μετά τη γέννα καθώς «οι μέθοδοι και η αφοσίωση στην τέχνη της την κρατούν στην κορυφή του παιχνιδιού» όπως είπε και μεταφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Διαβάστε επίσης: Ο Ralph Lauren λάνσαρε τη νέα του κολεξιόν με top model την Jennifer Lopez: Έγινε χαμός στην πασαρέλα του στην Νέα Υόρκη - Τι φόρεσε η σούπερ σταρ και μείναμε παγωτό

“Έχω σκεφτεί πολύ τελευταία, επανεξετάζοντας τις προηγούμενες εκδοχές του εαυτού μου για να αγκαλιάσω πλήρως τον εαυτό μου του τώρα”, εξήγησε η Lopez.

“Και θυμήθηκα πόσο πολύ η Tracy με ενέπνευσε και με ενθάρρυνε να γιορτάζω κάθε εκδοχή του σώματός μου όλα αυτά τα χρόνια και να συνεχίσω να ανεβαίνω καθώς η δική μου ζωή και οι ανάγκες μου άλλαζαν.“

Η ποπ σταρ πρόσθεσε: “Γνώρισα την Tracy αμέσως μετά τη γέννηση των διδύμων μου. Της τηλεφώνησα σε μια εποχή που ένιωθα ανασφάλεια και αβεβαιότητα, αναρωτώμενη αν θα ξαναγίνω ποτέ όπως ήμουν πριν – όπως κάνουν οι περισσότερες νέες μαμάδες μετά τη γέννα.”

“Ήρθε στη ζωή μου και με βοήθησε να αγκαλιάσω το νέο μου εαυτό και να με βοηθήσει να είμαι και να συνειδητοποιήσω ότι θα μπορούσα να είμαι πιο δυνατή από ό,τι ήμουν ποτέ πριν”, δήλωσε η σουπερστάρ.

Instagram @jlo

Πάντως η τραγουδίστρια φαίνεται πλέον πιο όμορφη από ποτέ και με πολλή αυτπεποίθηση.

Στην πρόσφατη δημοσίευσή της στο Instagram μέσα από την οποία ευχαρίστησε κιόλας την Τρέισι, πόζαρε με ένα λευκό φλοράλ φόρεμα με φούξια λεπτομέρειες σαν να έχει βγει από παραμύθι.

Η Λατίνα σούπερ σταρ φόρεσε επίσης ψηλοτάκουνα φούξια πέδιλα και κράτησε ασορτί τσαντάκι.

Σε άλλη της εκπληκτική εμφάνιση, τη βλέπουμε να φοράει λευκό φόρεμα-πουκαμίσα με χρυσά κουμπιά, συνδυασμένο με χρυσά παπούτσια και σκουλαρίκια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ