Μάριος Φραγκούλης: ''Ο Παβαρότι μου είπε πως σκέφτομαι ότι αυτός ο τενόρος θα μου πάρει την καριέρα - Δεν ήξερα ότι η Ρένα Βλαχοπούλου είναι θεία μου, έπαθα σοκ'' (βίντεο)

Ο καλλιτέχνης μίλησε για την απίστευτη γνωριμία του με τον Λουτσιάνο Παβαρότι....

Ο Μάριος Φραγκούλης, ήταν καλεσμένος στην  εκπομπή της ΕΡΤ, «Πρωίαν σε είδον» και μίλησε για όλους και για όλα. 

Αναφέρθηκε στην καριέρα του, στον Λουτσιάνο  Παβαρότι αλλά και στην θεία του , Ρένα Βλαχοπούλου. 

Δείτε επίσης: Μάριος Φραγκούλης: Απόλαυσε μαζί με τον Πρίγκιπα Νικόλαο & την Μαίρη Χρονοπούλου την Ευανθία Ρεμπούτσικα στο Ηρώδειο - "Ήσουν μοναδική"

«Ο Παβαρότι μου είπε πως σκέφτομαι ότι αυτός ο τενόρος θα μου πάρει την καριέρα»

«Ζήτησα από τον Λουτσιάνο Παβαρότι αν μπορώ να έρθω σε επαφή μαζί του γιατί θέλω να σπουδάσω στη Νέα Υόρκη και αν μπορούσα να τον δω προσωπικά. Με κάλεσε στο σπίτι του, στο Central Park όπου τραγούδησα και ήταν πανέμορφα και όλα λευκά, βέβαια τα πόδια μου έτρεμαν. Καθόταν στο γραφείο με κλειστά τα μάτια και όταν τον ρώτησα γιατί τα έχει κλειστά μου είπε “σκέφτομαι ότι αυτός ο τενόρος θα μου πάρει την καριέρα” και γελάσαμε», κατέληξε ο Μάριος Φραγκούλης.

 

mariofrangoulis

 

Ο Μάριος Φραγκούλης μίλησε για τη Ρένα Βλαχοπούλου και το γεγονός ότι δεν ήξερε ότι ήταν θεία του όταν ήταν παιδί. Ο τραγουδιστής αποκάλυψε τον τρόπο που έμαθε ότι είναι θεία του.

Αρχικά, περιέγραψε: «Η αγαπημένη μου ηθοποιός ήταν η Ρένα Βλαχοπούλου. Δεν το ήξερα (σ.σ. για τη συγγένειά μας) γιατί οι γονείς μου δεν ήθελαν να την ενοχλήσω. Ήξεραν ότι τη λάτρευα. Μόνο που έλεγε: “Έλα εδώ παιδί μου” με την κερκυραϊκή προφορά.

 

 

Δεν ήξερα ότι ήταν θεία μου και από παιδί μου άρεσε. Από 4 χρονών βλέπαμε ταινίες με τη θεία Ρένα».

 

 

«Την γνώρισα 9 χρονών. Πηγαίναμε σε μία καλοκαιρινή παράσταση, όπου ο χορογράφος της ήταν ο Μεταξόπουλος και μου λέει: Εσύ είσαι ο Μάριος; Έλα να σε φιλήσω. Μου λένε ότι είναι θεία σου η Ρένα Βλαχοπούλου και με έπιασαν τα κλάματα και τα γέλια. Δεν ήξερα πως να φερθώ, έπαθα ένα σοκ. Είναι πρώτη ξαδέλφη της μητέρας μου. Με ήξερε ότι υπάρχει ένα μικρό παιδί, που τραγουδά και είναι ζωηρό» συμπλήρωσε ο Μάριος Φραγκούλης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ