Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στου Διδύμους - Ανάλαφρη διάθεση & προθυμία για επικοινωνία

 

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Η Σελήνη έχει περάσει ήδη στους Διδύμους, όπου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της Τετάρτης, κάνοντας κάπως πιο ανάλαφρη τη διάθεση μας και πιο πρόθυμους να επικοινωνήσουμε με τους άλλους. Δεν θα σχηματίσει κύριες όψεις στη διάρκεια της μέρας, εκτός από ένα τρίγωνο τις νυχτερινές ώρες. Όμως το απόγευμα ο Άρης θα σχηματίσει σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης (Κάρμα) δημιουργώντας μεγαλύτερη πίεση στους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο των παρορμητικών ζωδίων: Κριών, Καρκίνων, Ζυγών και Αιγόκερων.

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη σημερινή μέρα, καθώς είναι από αυτές που πιο εύκολα θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις μέσω διαλόγου και επικοινωνίας με τους άλλους και να αποκτήσετε μια πιο σφαιρική άποψη για όσα σας απασχολούν. Είναι μια θετική μέρα για να προωθήσετε τη δουλειά σας, να διαφημίσετε το έργο σας, να ασχοληθείτε περισσότερο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να έχετε ευχάριστες συζητήσεις ή και πιο ανάλαφρη ατμόσφαιρα στον χώρο της δουλειάς. Επειδή προς το τέλος της εβδομάδας θα ζοριστείτε περισσότερο, μην αναβάλλετε για μετά την Παρασκευή σημαντικές δραστηριότητες αν θέλετε να σας βγουν όπως επιθυμείτε. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο προσοχή στη βιασύνη και στα νεύρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σε όλη τη διάρκεια της μέρας μπορεί να είναι πολύ βοηθητική για τα θέματα της επικοινωνίας, αρκεί να είστε πιο πρακτικοί στην προσέγγιση σας στα πράγματα, να βασίζεστε περισσότερο στο μυαλό και τη λογική σας και όχι σε υποκειμενικές απόψεις και ιδέες που είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές. Ακόμη είναι μια μέρα που μπορεί να σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα. Παρόλα αυτά αποφύγετε συμφωνίες οικονομικού ενδιαφέροντος ή συζητήσεις επ’ αυτών, γιατί ίσως να μην βγάλετε άκρη τις απογευματινές ώρες. Ακόμη προσπαθήστε να είστε πιο γλυκείς με το ταίρι σας ή τα παιδιά σας και μην τα αποπαίρνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας για τη μηνιαία της επίσκεψη και σας ενεργοποιεί αυξάνοντας τη ζωτικότητα, την ενεργητικότητα σας, αλλά και τον βαθμό ευαισθησίας σας σε αυτά που ακούτε ή βλέπετε στην καθημερινότητα σας. Τις απογευματινές ώρες αποφύγετε συζητήσεις με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, ειδικά αν ξέρετε ότι δεν ομονοείτε και θα καταλήξει πάλι η συζήτηση σε Βατερλό. Ακόμη και μια διαφορά απόψεων για το πώς θέλετε να είναι ένα έπιπλο μπορεί να πυροδοτήσει μια σειρά διαφωνιών. Το βράδυ ευνοείται περισσότερο η προσωπική σας ζωή, η ερωτική σας σχέση ή τα θέματα των παιδιών.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ