Γιάννης Κούστας- Δήμητρα Μέρμηγκα: Το ερωτευμένο ζευγάρι με σικ εμφάνιση στο Ηρώδειο - Παρακολούθησαν τη συναυλία της Άννας Βίσση (φωτό)

Πόζαραν αγκαλιά στον φωτογραφικό  φακό! 

Η Άννα Βίσση, μία από τις πιο καταξιωμένες, πολυβραβευμένες, διαχρονικές, εμπορικές κι αγαπητές καλλιτέχνιδες, που φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια διαρκούς κι επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική μουσική, «μάγεψε» το κοινό στο Ηρώδειο την Τρίτη 3 Οκτωβρίου  

Αρκετοί ήταν οι καλλιτέχνες – ceelebrities οι οποίοι την απόλαυσαν την Άννα Βίσση στη μεγάλη συναυλία για την πετυχημένη\ πορεία της στην μουσική.

Δείτε επίσης: Άννα Βίσση, εσύ Superstar! Ήταν όλοι εκεί - Μαρινέλλα, Καπουτζίδης, Λαζόπουλος, Βερνίκου, Πολίτη (φωτό - βίντεο)

 

Ανάμεσά τους ο Γιάννης Κούστας και Δήμητρα Μέρμηγκα. Το ερωτευμένο ζευγάρι απόλαυσε την μουσική βραδιά, ενώ φωτογραφήθηκε και αγκαλιά. 

Ηταν και οι δύο ντυμένοι στα total black. Η Δήμητρα Μέρμηγκα φόρεσε ένα μαύρο κοντό φόρεμα, το οποίο διαφάνιζε και το οποίο συνδύασε με χαμηλή γόβα. Το ρούχο της αναδείκνυε την καλογυμνασμένη σιλουέτα της. 

Δείτε επίσης: Η Δήμητρα Μέρμηγκα Κούστα "θεά" στο πλάι του Ηλία Ψινάκη - Οι διακοπές σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Μαρμάρι της Τουρκίας

Για τη βραδιά επέλεξε ένα μακιγιάζ σε γήινους τόνους, κόκκινο μανικιούρ και χρυσά κοσμήματα. Από την άλλη ο σύζυγός της επέλεξε μαύρο τζάκετ, με μαύρο t-shirt και παντελόνι. 

Ήταν και οι δύο ευδιάθετοι και χαμογελαστοί. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ