Κατερίνα Γκαγκάκη: Το απίθανο jumpsuit για την κεντρική προεκλογική της ομιλία - Λευκό μίνιμαλ

Κομψή και λαμπερή η Κατερίνα Γκαγκάκη στα λευκά!

Η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, Κατερίνα Γκαγκάκη, έδωσε ομιλία στο Θέατρο Άλσος, με σκοπό να παρουσιάσει τις θέσεις της. Την εκδήλωση λίγο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής, παρουσίασε η Φαίη Σκορδά.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη ήταν εκθαμβωτική μέσα στην ολόσωμη λευκή φόρμα που επέλεξε. Το εκπληκτικό και σικ jumpsuit ήταν σε γραμμή αμπίρ, θυμίζοντας περισσότερο maxi φόρεμα.

Το outfit ολοκλήρωσε με nude κλασικές γόβες και διακριτικά χρυσά αξεσουάρ.

NDP

NDP

NDP

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Γκαγκάκη: «Ένα άτομο από τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα στην αρχή δεν έβγαινε στο τηλέφωνο και δε δεχόταν να με συναντήσει» (βίντεο)

Η παρουσιάστρια και φίλη της Κατερίνας Γκαγκάκη, η Φαίη Σκορδά, φόρεσε και εκείνη λευκό. Ειδικότερα, επέλεξε λευκό σακάκι και τοπ, το οποίο το συνδύασε με παντελόνι σε ίσια γραμμή σε λαδί απόχρωση. Απογείωσε το σύνολό της με τις cold white ψηλοτάκουνες γόβες της. Πόζαρε δίπλα στον Γενικό Διευθυντή του Προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιο.

NDP

NDP

NDP

Η γνωστή ηθοποιός Άννα Φόνσου εμφανίστηκε στην ομιλία της Κατερίνας Γκαγκάκη, φορώντας λευκή σατέν μακρυμάνικη μπλούζαμ μαύρο παντελόνι και παπούτσια σε γήινους τόνους.

NDP

Παρόντες και ο ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής Βαγγέλης Περρής, με τη σύζυγό του Χαρά Κατσαρή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ