Η συγκλονιστική συνέντευξη της Μαίρης Χρονοπούλου 3 μέρες πριν το ατύχημα: "Περνάω μια άσχημη εποχή" - Τα νεότερα για την υγεία της

Σε κρίσιμη κατάσταση η ηθοποιός...

Η σπουδαία ηθοποιός του ελληνικού θεάτρου Μαίρη Χρονοπούλου παραχώρησε συνέντευξη τρεις μέρες πριν το ατύχημα που είχε στο σπίτι της. Μεταξύ άλλων μίλησε για την ερωτική της ζωή, τα προβλήματα υγείας, αλλά και για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Η Μαίρη Χρονοπούλου είχε ένα ατύχημα πριν λίγες μέρες, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί επειγόντως στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και υποστηρίζεται μηχανικά για να παραμείνει στη ζωή.

Διαβάστε επίσης: Στο νοσοκομείο η Μαίρη Χρονοπούλου - «Διασωληνώθηκε - Έπεσε στο πάτωμα με το κεφάλι κι έμεινε αβοήθητη 3 ώρες» (βίντεο)

Η συγκλονιστική συνέντευξη

«Η ζωή μου δεν είναι κάτι το πρωτότυπο. Λέω να μετακομίσω από την Παιανία. Με έχει πιάσει μια μανία να κατέβω στο κέντρο τώρα. Δεν έχω όρεξη για πάρτι γύρω από την πισίνα, κόντεψα να πνιγώ πέρσι και την παράτησα» είπε αρχικά.

Ο μοναδικός της έρωτας και ο γάμος

«Οι ρόλοι μου, μου έβαλαν τη στάμπα της ‘προσβάσιμης’ κυρίας. Ότι έχω πολύ άσχημη διαγωγή. Πολλοί άνθρωποι στη ζωή μου με έχουν γνωρίσει, όχι και πολύ σοβαρών ηθών, μέσα από τους ρόλους μου. Δεν ήμουν τόσο ζωηρή στη ζωή μου».

«Έζησα τον μεγάλο έρωτα μιάμιση φορά. Δεν θέλω να πω άλλα, γιατί θα προσδιορίσω πράγματα. Έχω κάνει έναν γάμο, αλλά δεν τον εντάσσω στις αγάπες μου. Ήταν άλλη ιστορία. Δεν θα μιλήσω ποτέ για αυτήν. Δεν θέλω. Οι άντρες με ζήλευαν λες και ήμουν η Λουκριτία Βόργια. Δεν έκανα ποτέ σκηνές, δεν ζηλεύω γιατί δεν θέλω να χαλάω τη ζαχαρένια μου. Τη μία φορά που ερωτεύτηκα πραγματικά ήταν ένας άνδρας όμορφος, με φοβερή σωματοδομή και μυαλό. Δεν θα απέρριπτα έναν άνδρα χοντρούλη, αλλά δεν θα τον επέλεγα. Οι άνθρωποι που έχουν κιλά είναι δυστυχείς».

Η μοναχικότητα στη δύσκολη στιγμή

«Στη ζωή μου, μου λείπει η αγκαλιά και η τρυφερότητα, όχι η διασκέδαση. Η ζωή μου θα ήταν πιο εύκολη αν είχα κάποιον να μου συμπαρασταθεί. Δεν είχαν κάποιον να με ρωτήσει τι έγινε όταν περίμενα τα αποτελέσματα των εξετάσεων να δω αν έχω καρκίνο».

Ο λόγος που δεν απέκτησε παιδιά

«Οι συνθήκες ήταν τέτοιες που στάθηκα άτυχη στην ερωτική μου ζωή και δεν μπόρεσα να αποκτήσω παιδιά. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω θα έκανα ένα παιδί. Μετά το σκέφτηκα… Έχω τόσο μεγάλο δεσμό με το ‘Χαμόγελο του παιδιού’, έχω δώσει τα πάντα μου, είναι η οικογένειά μου, και τελικά έχω 34.000 παιδιά»

Η άποψή της για τον Στέφανο Κασσελάκη

«Ήμουν πολιτικοποιημένη. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κόμμα που θα με παθιάσει όπως το ΠΑΣΟΚ. Νομίζω ότι ο Κασσελάκης το πάει κάπου ωραία. Δεν είμαι Συριζαία, αλλά πάει να φέρει την αριστερά σε μια κεντρώα δημοκρατική αριστερά, σε ένα ΠΑΣΟΚ. Έχει γοητεία».

«Καλά έκανε και είπε για την προσωπική του ζωή, γιατί θα αναφέρονταν μετά οι άλλοι κακοηθέστατα. Όταν τον είδα να μιλάει, έπεσε φως στο γκρίζο χρώμα της πολιτικής».

Η άσχημη εποχή που περνάει η ηθοποιός

Και η συνέντευξη έληξε με την μικρή της εξομολόγηση: «Αυτό που περιμένω να έρθει είναι λίγη χαρά και πίστη που την έχασα τελείως. Περνάω μια άσχημη εποχή».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ