Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ο Ερμής περνάει στον Ζυγό - Βελτίωση στις επαφές & τις σχέσεις σας

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Η αλλαγή ζωδιακής θέσης για τον Ερμή είναι η σημαντική «είδηση» της ημέρας, καθώς ο πλανήτης ο οποίος στην αστρολογία συμβολίζει την επικοινωνία, την κίνηση, τις μετακινήσεις και τις επαφές μας περνά στο ζώδιο του Ζυγού. Αυτό αν μη τι άλλο θα διευκολύνει την καθημερινότητα μας, τις επαφές και τις σχέσεις μας μέχρι τις 22/10. Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Διδύμους μέχρι το απόγευμα σχηματίζοντας μια πλειάδα όψεων όπως ένα τρίγωνο με τον Άρη, τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με την Αφροδίτη τις πρωινές ώρες. Στις 09:34 θα βγει σε φάση κενής πορείας και στις 15:32 θα περάσει στο πιο ευαίσθητο και συναισθηματικό περιβάλλον του Καρκίνου. Η πρώτη της όψη θα είναι το τετράγωνο με τον Ερμή στον Ζυγό και μπορεί τις απογευματινές ώρες να υπάρχει μεγαλύτερη αστάθεια, δυσκολία στην επικοινωνία και μια πιο περίεργη επικαιρότητα. 

ΚΡΙΟΣ

Βρισκόμαστε στην περίοδο του χρόνου που οι άλλοι γίνονται πιο σημαντικοί στην καθημερινότητα σας και η ενέργεια, η σκέψη και η δράση σας με κάποιο τρόπο καθορίζεται ή παραμετροποιείται από εκείνους. Στο επόμενο διάστημα της πορείας του Ερμή θα έχετε περισσότερες επαφές, συνομιλίες, προτάσεις, συνέργειες, νέες συνεργασίες, αλλά και σχέσεις σε προσωπικό επίπεδο. Γενικώς είναι μια περίοδος που θα γνωρίσετε κόσμο και θα έχετε πιο έντονη κοινωνική ζωή. Ο Ερμής στον Ζυγό αγαπά την κίνηση και τις γοργές εξελίξεις, έτσι μετά από μια αρκετά στάσιμη φάση ειδικά τον Σεπτέμβριο τώρα οι ρυθμοί θα είναι αισθητά πιο ανεβασμένοι. Σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί το ταξίδι της στους Διδύμους κάνοντας πιο ευχάριστες τις πρωινές ώρες. Το βράδυ είναι αρκετά πιο πιεστικό σε συναισθηματικό επίπεδο και πιθανώς να νιώσετε την ανάγκη στήριξης από το οικογενειακό ή φιλικό σας περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό είναι οι πηχυαίοι αστρολογικοί τίτλοι σήμερα και για σας αυτό σημαίνει πολύ πιο γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς στην καθημερινότητα σας. Από δω και κάτω θα ενδιαφερθείτε περισσότερο για τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης αν δεν το έχετε κάνει ήδη, αναζητώντας τους κατάλληλους θεραπευτές, γιατρούς, διατροφολόγους, γυμναστές που θα σας βοηθήσουν να βρείτε τη φόρμα σας και να πετάξετε την τεμπελιά από πάνω σας. Ακόμη θα είναι μια περίοδος με εξελίξεις σε σχέση με τα θέματα εργασίας και θα ψάξετε τους κατάλληλους συνεργάτες για να σας υποστηρίξουν. Μολονότι είστε τύποι που «τα κρατάτε» μέσα σας και δεν θέλετε να επιβαρύνετε τους άλλους, σήμερα το βράδυ μπορεί να αναζητήσετε την κατάλληλη παρέα για να μοιραστείτε σκέψεις και συναισθήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ζωδιακή αλλαγή του Ερμή είναι το σπουδαίο αστρολογικό νέο της ημέρας, αφενός γιατί είναι κυβερνήτης σας κι αφετέρου γιατί στην προηγούμενη θέση του στην Παρθένο που παρέμεινε 2 μήνες σας δημιούργησε αρκετό άγχος και ήταν κόντρα προς το ζώδιο σας. Αυτή η θέση του Ερμή για το δικό σας ζώδιο, είναι ιδιαίτερα θετική αφού θα επιτρέπει στην κρίση σας να λειτουργεί καλύτερα, θα έχετε περισσότερη όρεξη και ζωντάνια στην καθημερινότητα σας, περισσότερες ευκαιρίες να κάνετε νέες γνωριμίες σε προσωπικό επίπεδο ερωτικά και φιλικά και θα είναι μια ωραία περίοδος και για θέματα που αφορούν στα παιδιά. Αν είχατε υπόψη σας να ενισχύσετε την επιχείρηση σας ή να βάλετε μπροστά ένα άλλο δημιουργικό, καλλιτεχνικό ή επιχειρηματικό σχέδιο τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας μέχρι το μεσημέρι δημιουργώντας μια κάποια σύγχυση λόγω της κενής πορείας της, ενώ στη συνέχεια θα προχωρήσει στον Καρκίνο. Τις απογευματινές ώρες μπορεί να νιώσετε μια ενόχληση σε θέματα επικοινωνίας ειδικά σε θέματα δουλειάς.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ