2o διεθνές Wellbeingr Forum: Συνέδριο με θέμα την ψυχική υγεία στο κέντρο του οικοσυστήματος που διασφαλίζει την βιωσιμότητα του πλανήτη

Η Wellbeingr φέρνει κοντά όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, που σχετίζονται με τα θέματα ψυχικής, σωματικής και κοινωνικής ευεξίας και ευημερίας.

Το 2ο διεθνές Wellbeingr Forum θα πραγματοποιηθεί, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023 στο Ζάππειο Μέγαρο.

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας, 10 Οκτωβρίου 2023, η Wellbeingr ΑΜΚΕ, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, διοργανώνει, το 2ο Διεθνές Wellbeingr Forum. Ενδυναμώνουμε τους Ανθρώπους.

Το 2ο διεθνές Wellbeingr Forum, Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023 στο Ζάππειο Μέγαρο.

Αγκαλιάζουμε τη Γη.

H Ψυχική Υγεία στο Κέντρο του Οικοσυστήματος που διασφαλίζει τη Βιωσιμότητα του Πλανήτη

Το συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο, θα διεξαχθεί στα ελληνικά, αγγλικά και στη νοηματική γλώσσα με ταυτόχρονη διερμηνεία, ενώ με σύστημα QR Code θα υποστηρίζονται υπηρεσίες για άτομα με προβλήματα όρασης.

Μην χάσετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τις παγκόσμιες εξελίξεις και τάσεις στο wellbeing, από κορυφαίους ομιλητές στον κόσμο. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ