Χάρης Βαφειάς για Στέφανο Κασσελάκη "Έχει άστρο" - "Τώρα δεν έχει το επίπεδο του Μητσοτάκη, ούτε τις γνώσεις του"

Ο Χάρης Βαφειάς λέει την άποψή του για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο γνωστός επιχειρηματίας Χάρης Βαφειάς, που γνωρίσαμε μέσα από το τηλεοπτικό πρόγραμμα Dragons’Den, μίλησε για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο Έλληνας πλοικτήτης με καταγωγή από τη Χίο, επισήμανε μεταξύ άλλων, ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει άστρο, αλλά δεν είναι ακόμα στο επίπεδο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

"Τον Κασσελάκη τον Στέφανο δεν τον ξέρω. Δεν τον έχω γνωρίσει... ξες... ούτε γεια δεν έχουμε πει", ξεκίνησε λέγοντας.

"Είναι νομίζω λίγο μικρότερος από μένα. Ο πατέρας του όταν ξεκίνησε την ενασχόλησή του με παραναυτιλιακά, νομίζω ήμασταν οι πρώτοι του πελάτες στην Ελλάδα. Όχι εγώ, ο πατέρας μου, ήμουνα παιδάκι. Έτσι ξέρω την οικογένεια. Τον γιο δεν τον ξέρω. Όταν εγώ ήμουνα παιδάκι, ο γιος πρέπει να ήταν 6-7 χρονών."

Σχετικά με το αν είναι καλός πολιτικός ανέφερε: "Ξαναλέω τον άνθρωπο δεν τον γνωρίζω. Μπορεί να είναι αλλιώς. Αλλιώς να παρουσιάζεται,να είναι αλλιώς στην πραγματικότητα. Οπότε δεν μπορώ να έχω μια άποψη 100% σωστή. Αυτό που ξέρω είναι ότι το παιδί αυτό έχει άστρο. Μ΄αρέσει πάρα πολύ που είναι απλός, που είναι προσιτός, που πάει χαιρετάει τον κόσμο, που δεν κυκλοφορεί με 20 σωματοφύλακες, που βλέπει σκυλάκια, γατάκια, τα παίρνει αγκαλιά τα χαϊδεύει. Μ' αρέσει αυτό. Μ' αρέσει πάρα πολύ αυτό και αρέσει και στον κόσμο, νομίζω.

Διαβάστε επίσης: Ο Χάρης Βαφειάς «ξαναχτυπά»: Εκτοξεύτηκαν τα κέρδη των δύο ναυτιλιακών του εφοπλιστή – Συνεχίζει να σπάει ρεκόρ (βίντεο)

Συγκριτικά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Χάρης Βαφειάς θεωρεί ότι υστερεί στην παρούσα φάση, επειδή δεν έχει τις γνώσεις του στην πολιτική.

"Τώρα δεν έχει το επίπεδο του Μητσοτάκη. Ούτε έχει τις γνώσεις του. Ούτε κάνει 10 πράγματα που κάνει ο άλλος, αλλά νομίζω είναι και λίγο νωρίς να τον κρίνουμε. Τώρα έγινε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Να δούμε αν ο άνθρωπος έχει ουσία ή είναι απλά ένα ωραίο παιδί που είναι πολύ προσιτό στον κόσμο.

"Είναι λίγο περίεργο ο πρόεδρος της Αριστεράς, του ΣΥΡΙΖΑ, να έχει μεγαλώσει σε βίλα στην Εκάλη, να έχει σχέση με τη Ναυτιλία, όλα αυτά.", σχολίασε σε σχέση με όσα γράφονται για το αν ο Στέφανος Κασσελάκης είναι κατάλληλος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

"Ο κόσμος έχει λίγο απηυδήσει με αυτά που έχει τραβήξει τα τελευταία χρόνια με τον covid, τις φωτιές, τις πλημμύρες, τα τρένα, όλα αυτά τα κακά πράγματα που έχουν γίνει. Και προσπαθεί να ποντάρει νομίζω σε ένα φρέσκο παιδί, που φαίνεται διαφορετικό από τον τυπικό πολιτικό. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ