Στιγμές χαράς για την οικογένεια της Iβανκα Τραππ: Τα 97α γενέθλια της γιαγιάς της Μπάμπι, μητέρα της αείμνηστης Ιβάνα

Η Ιβάνκα Τραμπ εύχεται χρόνια πολλά στη γιαγιά της.

Η Ιβάνκα Τραμπ, κόρη και ανώτερη σύμβουλος του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, εύχεται χρόνια πολλά για τα γενέθλια της γιαγιάς της Μπάμπι, με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram.

H 42χρονη Ιβάνκα οργάνωσε μια μικρή γιορτή για την αγαπημένη της γιαγιά και μητέρα της δικής της μαμάς, της Ιβάνα. Η Ιβάνκα είναι κόρη του Ντόναλντ Τραμπ από τον πρώτο του γάμο με Ιβάνα Μαρί Τραμπ, το γένος Ζελνίτσκοβα.

Το διαζύγιο της Ιβάνας από τον Ντόναλντ Τραμπ, που ολοκληρώθηκε το 1992, ήταν αντικείμενο ευρείας κάλυψης από τα μέσα ενημέρωσης στην δεκαετία του 1990.

Πέθανε από ανακοπή καρδιάς συνεπεία πτώσης στις 14 Ιουλίου 2022.

Στην ανάρτησή της η εγγονή της Μπάμπι, Ιβάνκα, έγραψε: " Την περασμένη εβδομάδα γιορτάσαμε τα 97α γενέθλια της γιαγιάς μου Babi. Είμαστε τόσο τυχεροί που η Babi ζει μαζί μας στο Μαϊάμι τα τελευταία δύο χρόνια ~ είμαι ευγνώμων για κάθε μάθημα, κάθε ιστορία και κάθε βραδιά παιχνιδιού όπου ακόμα μας καταστρέφει όλους στο Jenga! Είναι οι απλές στιγμές μαζί που καθορίζουν τον πλούτο της ζωής. Εκτιμώ κάθε δευτερόλεπτο!"

Instagram @ivankatrump

Instagram @ivankatrump

Διαβάστε επίσης: Ιβάνκα Τραμπ: «Σε ευχαριστώ Ελλάδα» - Μετά την Ακρόπολη και τους Δελφούς βρέθηκε στην μαγευτική Ύδρα (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ