Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Μείνετε ψύχραιμοι στην έκφραση των συναισθημάτων - Εξαιρετική όψη το βράδυ για επαφές & συμφωνίες

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Βρισκόμαστε στη φάση της ημισελήνου, καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο έρχεται σε κόντρα με τον Ήλιο στον Ζυγό δημιουργώντας ένταση στις σχέσεις μας τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές. Η Αφροδίτη σχηματίζει μια αδύναμη μεν αλλά κάπως πιεστική όψη με τον Πλούτωνα και σίγουρα πρέπει να ανακατευθύνουμε την ενέργεια μας σε πιο δημιουργικές δραστηριότητες και να είμαστε ψύχραιμοι στην έκφραση των συναισθημάτων μας, ειδικά όταν μιλάμε για αρνητικά συναισθήματα όπως η ζήλια ή ο θυμός. Το βράδυ θα σχηματιστεί το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία, κάνοντας τις βραδινές ώρες της Παρασκευής εξαιρετικές για τις επαφές μας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, για να κάνουμε διαπραγματεύσεις και συμφωνίες ή απλώς να διασκεδάσουμε με μια έξοδο.

ΚΡΙΟΣ

Το πρωί της Παρασκευής μπορεί ακόμη να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση είτε με τον σύντροφο σας είτε με τους συνεργάτες σας. Ευτυχώς στην πορεία η μέρα φτιάχνει αρκετά, γι’ αυτό συγκρατηθείτε και δείξτε κατανόηση. Θέματα του σπιτιού θα σας απασχολήσουν περισσότερο αυτές τις μέρες ή μπορεί να έχετε περισσότερες υποχρεώσεις και ευθύνες. Προσέξτε όμως και την τάση για σπατάλες που μπορεί να είναι πιο έντονη με το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Δία. Μολονότι δεν θεωρείται κακή όψη, υπάρχει η τάση για υπερβολές αλλά και επιπολαιότητα στις επαφές και την επικοινωνία με τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Παρασκευή είναι από τις πιο εξωστρεφείς και επικοινωνιακές για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο ημέρες, καθώς η Σελήνη κινείται στον Καρκίνο μέσα στον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι η τάση για υπερβολές είτε αυτές αφορούν στα έξοδα, είτε στις γευστικές σας επιλογές, είτε στις υποσχέσεις που μπορεί να δίνετε σε συνεργάτες και φίλους. Ας είστε λίγο πιο συγκρατημένοι και με τα έξοδα σήμερα γιατί εύκολα μπορεί να επιβαρύνετε τον προϋπολογισμό σας. Προσέξτε ακόμη πώς εκφράζετε τις απόψεις σας και μη γίνεστε απόλυτοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν νιώθετε την ανάγκη να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω, να ξεκουραστείτε και γενικώς να μην κάνετε τίποτε κοπιαστικό σήμερα, καλά θα κάνετε να δώσετε «άδεια» στον εαυτό σας να απολαύσετε λίγες πιο «άδειες» ώρες. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε για τίποτε, αλλά να απολαμβάνετε κάθε στιγμή της καθημερινότητας σας στο σπίτι ή στις εξωτερικές σας δραστηριότητες. Θέματα που αφορούν στα οικονομικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο, προσέξτε όμως τα έξοδα και τις σπατάλες γιατί θα υπάρχει η τάση να μην συγκρατείστε. Ακόμη οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες προσέξτε τις σχέσεις σας με άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον που έχουν λόγο για τη δουλειά σας και μην εναντιώνεστε για ψύλλου πήδημα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ