Ναντίν Αρσλανιάν Μενέντεζ: Κατηγορείται για δωροδοκία μαζί με τον άντρα της - Πώς την αθώωσαν για θανατηφόρο τροχαίο - Ούτε αλκοτέστ

Έρευνα εκ νέου για την υπόθεση.

Στη δημοσιότητα έχει φτάσει ένα περιστατικό που συνέβη στην Μπογκοτά του Νιου Τζέρσεϊ το 2018 και εμπλέκει την Nadine Arslanian Menendez, σύζυγο του γερουσιαστή Bob Menendez.

Φαίνεται πως η Ναντίν Μενέντεζ είχε χτυπήσει με το αυτοκίνητό της έναν πεζό, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το τροχαίο συνέβη πριν από τον γάμο της με τον Μπομπ Μενέντεζ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία έκρινε ότι δεν έφταιγε η Μενέντεζ για το αυτοκινητιστικό δυστύχημα και τον λόγο αυτό αφέθηκε ελεύθερη. Η επίσημη έκθεση αναφέρει ότι ο 49χρονος Ρίτσαρντ Κουπ, που σκοτώθηκε εκείνη τη νύχτα, πέρασε το φανάρι με κόκκινο.

Ωστόσο, οι New York Times σημειώνουν ότι η Μενέντεζ δεν πέρασε ποτέ από τεστ για ναρκωτικά ή αλκοόλ.

Η υπόθεση περιπλέκεται επειδή έναν μήνα μετά το δυστύχημα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο που άσκησε ο εισαγγελέας της Νότιας Περιφέρειας της Νέας Υόρκης, η Ναντίν έστελνε μηνύματα στον Wael Hana, έναν επιχειρηματία που κατηγορείται για σκάνδαλο δωροδοκίας. Ο Hana της παρείχε ένα Mercedez-Benz C-300 cabrio του 2019.

Να θυμίσουμε ότι ο σύζυγός της Μπομπ Μενέντεζ κατηγορείται για δωροδοκία.

Το δυστύχημα, λοιπόν, αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης έρευνας για τη Ναντίν και τον Μπομπ Μενέντεζ σχετικά με κατηγορίες για δωροδοκία και διαφθορά.

Διαβάστε επίσης: Nαντίν Μενέντεζ - Η stylish σύζυγος του γερουσιαστή - Το νιόπαντρο ζευγάρι & η φωτό γάμου - Η πρόταση στο Ταζ Μαχάλ τραγουδώντας

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ