Ερρίκος Πετιλόν: 2ο στεφάνι για τον κάποτε ωραιότερο άντρα της Αθήνας - Ποια είναι η Φαίη του

Ο Ερρίκος Πετιλόν αποκάλυψε ότι παντρεύεται τον Νοέμβριο!

Ο Ερρίκος Πετιλόν, σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στην κάμερα του MEGA Καλημέρα, αποκάλυψε ότι θα παντρευτεί τη σύντροφό του, Φαίη, τον Νοέμβριο.

Ο "γόης", ο οποιός υπήρξε είναι ένας από τους ωραιότερους άντρες στην Ελλάδα, έχει περπατήσει σε διεθνείς πασαρέλες και έχει γίνει εξώφυλλο της Ιταλικής VOGUE. Επίσης έχει παιξει και σε τηλεοπτικές σειρές.

Ο 62χρονος είχε παντρευτεί ξανά στο παρελθόν με μια Ισραηλινή, με την οποία απέκτησε και τον γιο του, Κάγιο-Ερρίκο.

Επίσης, διατηρούσε σχέση και με την Ελεβετίδα σταρ του σινεμά, Ούρσουλα Αντρες.

«Η σύντροφος μου, Φαίη είναι ένα δώρο Θεού. Σας δίνω και αποκλειστικό… Θα παντρευτούμε τον επόμενο Νοέμβρη. Είχαμε γνωριστεί, αλλά χαθήκαμε με τη Φαίη από το 2017 και ξαναβρεθήκαμε το 2021. Είναι 35 και εγώ είμαι 61 ετών», υπογράμμισε αρχικά.

Ο Ερρίκος Πετιλόν μίλησε και για τις δυσκολίς που αντιμετώπιζε στο παρελθόν: «Ζητιάνεψα αρκετές μέρες και νύχτες στον δρόμο. Στην Ερμού.. Είναι πολύ σκληρό πράγμα, όταν είσαι και τόσο αναγνωρίσιμος και από ανάγκη να ζητιανεύεις να φας. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να δακρύζει έντονα σκεπτόμενος τον γιο μου».

Διαβάστε επίσης: Ερρίκος Πετιλόν: «Έθαψα μόνος τη μάνα μου, δεν είχα χρήματα, σκάψαμε τον τάφο - με σκλήρυνε πάρα πολύ» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ