Ο Αντόνιο Μπαντέρας λάμπει στο πλάι της 42χρονης Νικόλ Κίμπελ - Ενθουσιασμός στο καλύτερο θέατρο της Μαδρίτης

Λαμπερή εμφάνιση για το ζευγάρι στο κόκκινο χαλί!

Ο Ισπανός ηθοποιός Αντόνιο Μπαντέρας βρέθηκε μαζί με τη σύντροφό του Νικόλ Κίμπελ στην πρεμιέρα του μιούζικαλ «Το φάντασμα της Όπερας» στη Μαδρίτη. Ο 63χρονος ηθοποιός και η 42χρονη σύμβουλος επιχειρήσεων παρακολούθησαν το φαντασμαφορικό σόου στο Teatro Albéniz.

Ο ηθοποιός σε ανάρτησή του στο Instagram έγραψε: "Με το κορίτσι μου στην πρεμιέρα του "The Phantom of the Opera". Και για τη συνεργασία μου με τον Andrew Lloyd Webber. Τόσο σπουδαίο σόου. Μην το χάσετε!"

 

 

Η γοητευτική Νικόλ φόρεσε ένα κιτρινόμαυρο strapless φλοράλ φόρεμα, ενώ ο Αντόνιο Μπαντέρας ήταν ντυμένος με κλασικό μαύρο κοστούμι.

Ο επίσημος λογαριασμός της παράστασης θέλησε να ευχαριστήσει τον ηθοποιό, που πήγε να απολαύσει το θέαμα:

"Χθες το βράδυ ήταν τιμή μας να έχουμε δύο θρύλους, @andrewlloydwebber και @antoniobanderas, στην VIP πρεμιέρα μας. Αυτό το έργο ήταν γεμάτο προσπάθεια και αφοσίωση για να το δούμε να ζωντανεύει στη σκηνή όπως ποτέ άλλοτε. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε έναν έναν τους ανθρώπους που συμμετείχαν σε αυτό το υπέροχο έργο. Χωρίς εσάς, αυτό δεν θα ήταν δυνατό!"

 

 

Instagram @musicalelfantasmadelaopera

Instagram @musicalelfantasmadelaopera

 

Διαβάστε επίσης: Antonio Banderas: Ο Λατίνος εραστής ''προκαλεί'' την κατά 20 χρόνια μικρότερη σύντροφό του Nicole (φωτό)

Το Φάντασμα της Όπερας είναι ένα μιούζικαλ σε μουσική του Andrew Lloyd Webber, που γράφτηκε το 1986.

Βασισμένο στο μυθιστόρημα του 1910 του Gaston Leroux, το Φάντασμα της Όπερας αφηγείται την ιστορία μιας παραμορφωμένης μουσικής ιδιοφυΐας που στοιχειώνει την Όπερα του Παρισιού. Μαγεμένο από το ταλέντο και την ομορφιά της νεαρής σοπράνο Κριστίν, το Φάντασμα την προσελκύει ως προστατευόμενό του και την ερωτεύεται σφοδρά.

 

 

Η παράσταση έχει παρουσιαστεί σε πολλά θέατρα του κόσμου. Σειρά έχει η Μαδρίτη και το Teatro Albéniz.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ