Vintage pic: Η Μαίρη Χρονοπούλου ακουμπά τρυφερά το κεφάλι της στα γόνατα της Αλίκης Βουγιουκλάκη - Η ιδιαίτερή τους σχέση (φωτό)

Μία υπέροχη στιγμή από το παρελθόν...

Δεν κατάφερε τελικά να βγει νικήτρια από τη μάχη που έδινε στο νοσοκομείο τα τελευταία 24ωρα η Μαίρη Χρονοπούλου ...

Τις τελευταίες ημέρες η ηθοποιός νοσηλευόταν διασωληνωμένη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, καθώς γλίστρησε στα σκαλοπάτια του σαλονιού του σπιτιού της και χτύπησε στο κεφάλι, ενώ έμεινε αναίσθητη για ώρες, μέχρι να εντοπιστεί από τη βοηθό της και να διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Μία σπάνια vintage φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη με την Μαίρη Χρονοπούλου σας παρουσιάζει το Eirinika.

H φωτογραφία δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό της Αλίκης, τον οποίο διαχειρίζεται ο γιος της Γιάννης Παπαμιχαήλ. 

Δείτε επίσης: Έφυγε από τη ζωή η σπουδαία ηθοποιός, Μαίρη Χρονοπούλου σε ηλικία 90 ετών - Νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό έπειτα από χτύπημα στο κεφάλι (βίντεο)

Μαίρη Χρονοπούλου: Η μεγάλη κυρία του κινηματογράφου που λατρεύτηκε πολύ - Oι μεγάλοι της έρωτες, η καριέρα & οι δυσκολίες που έζησε (φωτό - βίντεο)

 

Στη λήψη αυτή η Αλίκη κάθεται σταυροπόδι και χαμογελά στον φακό, ενώ η Μαίρη Χρονοπούλου ακουμπά νωχελικά στα γόνατά της.

Πρόκειται για μία εξαιρετικά σπάνια φωτογραφία.

Με την Αλίκη είχαμε πλακατζίδικη σχέση. Έχω κάτι πολύ τρυφερές φωτογραφίες και όταν τις κοιτάζω συγκινούμαι. Γέλαγα πολύ με την Αλίκη γιατί είχε φοβερό αυτοσαρκαστικό χιούμορ. Κάποτε θυμάμαι ένα πρώην φλερτ μου είχε βρει δουλειά στο θέατρο της. Aυτός με ήθελε πολύ. Η Αλίκη το ήξερε και μου είπε «Εμένα μόνο οι κάτω των 10 και οι άνω των 60 με ερωτεύονται», είχε πει η Μαίρη, σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ