Η Paris Hilton είναι και πάλι relevant! Γίνεται σειρά βασισμένη στο βιβλίο της "Paris: The Memoir" - Η "πρωταγωνίστρια" των '00s εντυπωσιάζει στο σήμερα

Η Paris Hilton είναι και πάλι στην επικαιρότητα, καθώς η ζωή της θα γίνει σειρά!

H ζωή της διάσημης κληρονόμου Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) θα μεταφερθεί στην μικρή οθόνη από την ανεξάρτητη εταιρεία παραγωγής A24.

Σύμφωνα με το Deadline και όπως αναμεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η συμφωνία, φέρεται να περιλαμβάνει πολλά μηδενικά.

Η σειρά θα βασίζεται στα βιβλίο της σταρ «Paris: The Memoir» που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2023 από τον εκδοτικό οίκο HarperCollins.

Για το βιβλίο της η χρυσή κληρονόμος είχε πει: «Έγραψα αυτό το βιβλίο για να μάθει ο κόσμος ποια είμαι σήμερα. Επικεντρώθηκα στις βασικές πτυχές της ζωής μου που οδήγησαν σε αυτό για το οποίο είμαι περισσότερο υπερήφανη -πώς μου αφαίρεσαν τη δύναμη και πώς την ξαναπήρα πίσω, πώς δημιούργησα μια επιτυχημένη επιχείρηση, έναν γάμο και μια οικογένεια».

«Υπάρχουν τόσες πολλές νέες γυναίκες που πρέπει να ακούσουν αυτή την ιστορία. Δεν θέλω να μάθουν από τα λάθη μου - θέλω να σταματήσουν να μισούν τον εαυτό τους για τα δικά τους λάθη. Θέλω να γελούν, να κλαίνε και να αγκαλιάζουν κάθε πλευρά του εαυτού τους με υπερηφάνεια και χωρίς φόβο».

Διαβάστε επίσης: Paris Hilton: Πρώτη φορά χωρίς μακιγιάζ για τον ρόλο της μαμάς - Στην πισίνα με τον Phoenix Barron

Η διάσημη κοσμική που αποτέλεσε σύμβολο της δεκαετίας των '00s και fashion icon, καταφέρνει με αυτόν τον τρόπο να απασχολεί και πάλι τα media.

Πρόσφατα περπάτησε και στην πασαρέλα της Mugler για την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, κερδίζοντας για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις, φορώντας ένα ιδιαίτερο μίνι φόρεμα με κόψιματα του οίκου μόδας, σε μαύρο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ