Η COSMOTE TV παρουσιάζει το φοβερό «Game R1»: Το απόλυτο παιχνίδι έρχεται κατευθείαν από την Ιαπωνία & το Tokyo Game Show

Μην το χάσετε απόψε στις 22:30 το βράδυ!

Το «Game R1», η εκπομπή αφιερωμένη στον κόσμο του gaming, έρχεται απόψε στις 22.30 στην COSMOTE TV (COSMOTE SPORT 1HD), με πλούσιο ρεπορτάζ και όλα όσα κατέγραψε από την παρουσία της στο Tokyo Game Show, τη μεγαλύτερη ασιατική έκθεση στην αγορά των videogames.

 

Μεταξύ των όσων θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές είναι η επίσκεψη του δημοσιογράφου Παύλου Παπαπαύλου στον εκθεσιακό χώρο της Makuhari Messe, για να δει από κοντά τα πιο σημαντικά περίπτερα και να μεταφέρει τις εντυπώσεις του από τα παιχνίδια που δοκίμασε. Στο αποψινό επεισόδιο, θα προβληθούν, επίσης, στιγμιότυπα από την επίσκεψη της εκπομπής σε δύο καταστήματα μεγάλων εκδοτών από τον χώρο του gaming, αλλά και στην ιστορική Akihabara. Η περιοχή που μέχρι και το 2019 φιλοξενούσε τα εμβληματικά κτίρια της SEGA, θεωρείται η «καρδιά» του gaming για την αγορά της Ιαπωνίας.

Το «Game R1» προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 22.30 στο COSMOTE SPORT 1HD, ενώ αμέσως μετά την προβολή του, κάθε επεισόδιο της εκπομπής διατίθεται on demand, για θέαση οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή, μέσα από τη streaming υπηρεσία της COSMOTE TV.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ