Συγκλονιστικό βίντεο από το Ισραήλ: Οικογένεια προσπαθεί να σωθεί από τα πυρά - "Πέστε κάτω" φωνάζει ο μπαμπάς

Παράλληλα θρηνούν για τη αδερφή τους που σκοτώθηκε

Εφιαλτικές είναι οι στιγμές που ζουν από χθες οι άμαχοι, τόσο στο νότιο Ισραήλ μετά την εισβολή ένοπλων της Χαμάς όσο και στη Γάζα, μετά την αντεπίθεση του ισραηλινού στρατού.

Διαβάστε ακόμη: Σοκάρει ο πρώην δημοσιογράφος, Αχιλλέας Πεκλάρης από το Ισραήλ - "Χτυπούσαν την πόρτα και κρατούσαμε την ανάσα μας"

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες στα social media είναι ενδεικτικό της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί, καθώς παρουσιάζει μια τετραμελή οικογένεια Ισραηλινών, που κρατούνται αιχμάλωτοι από τη Χαμάς και επιχειρούν να προστατευτούν από τα πυρά.

Μάλιστα, το τραγικό της υπόθεσης είναι πως, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από συζητήσεις της μητέρας με τα άλλα δύο παιδιά, η οικογένεια είχε άλλο ένα παιδί, μια 18χρονη που σκοτώθηκε νωρίτερα από πυραυλικό χτύπημα.

Διαβάστε ακόμη: Πόλεμος στο Ισραήλ - Ανάλυση BBC: Το χρονικό της σύγκρουσης & το χειρότερο σενάριο εμπλοκής της οργάνωσης Χεζμπολάχ

Στα πλάνα, φαίνονται τα παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι να κάθονται στο δάπεδο, τον πατέρα να ματωμένα χέρια και τη μητέρα να μονολογεί: «Προσέξτε... Δεν έχω την πολυτέλεια να χάσω και άλλη ζωή τώρα. Δεν μπορεί να είναι αλήθεια... Χτυπούν οι σειρήνες. Πέστε κάτω» λέει και στη συνέχεια, τόσο εκείνη όσο και ο πατέρας ξαπλώνουν πάνω από τα παιδιά τους για να τα προστατεύσουν.

Διαβάστε ακόμη: Πόλεμος στο Ισραήλ: 25χρονη φοιτήτρια ουρλιάζει "Μη με σκοτώνετε" καθώς την απαγάγουν (βίντεο)

Σύμφωνα με τις περιγραφές, άγνωστη είναι η τύχη της οικογένειας και αν τα μέλη της είναι ακόμα ζωντανά...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ