Αυτό είναι το βραδινό, μαύρο, επίσημο φουστάνι της χρονιάς - Με γιακά, ζιβάγκο, πέρλες - ποια το φόρεσε (φωτό)

Ο εμβληματικός ηθοποιός περπάτησε τον περασμένο μήνα, στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης στο Παλάτι των Βερσαλλιών με τη σύζυγό του.

Όλοι θυμόμαστε την αξεπέραστη εμφάνιση του Hugh Grant και της συζύγου του Anna Elisabet Eberstein στο Παλάτι των Βερσαλλιών στο Παρίσι, ενόψει του επίσημου δείπνου που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του βασιλιά Καρόλου Γ' και της βασίλισσας Καμίλα στα τέλη του περασμένου μήνα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Royal family (Fanpage) (@fanroyalfamily)

Δείτε επίσης: Όλα όσα έγιναν στο δείπνο προς τιμήν του Καρόλου στις Βερσαλλίες - Με royal blue Dior Βασίλισσα Καμίλα & Μπριζίτ Μακρόν, οι 160 καλεσμένοι, το μενού (φωτό - βίντεο)

Έως και 180 καλεσμένοι από τον κόσμο του αθλητισμού, των επιχειρήσεων και των τεχνών συνόδευσαν το βασιλικό ζεύγος στο black tie soirée στο Παλάτι των Βερσαλλιών.

Η εμφάνιση του ζεύγους

Ο ηθοποιός, 63 ετών, φόρεσε ένα μαύρο σμόκιν και ένα λευκό πουκάμισο, καθώς πόζαρε για φωτογραφίες με τη σύζυγό του στο κόκκινο χαλί. 

Από την άλλη, η παραγωγός τηλεοπτικών προγραμμάτων, έκανε μια υπερ - συγκλό εμφάνιση. 

Η Άννα έδειχνε εξαιρετικά λαμπερή μέσ στο μαύρο βελούδινο φόρεμα της, το οποίο, είχε ένα σκίσιμο που αναδείκνυε τις γυμνασμένες της γάμπες, αλλά και τις ψηλοτάκουνες γόβες της.

Το αξεσουάρ της,  ήταν ένα εντυπωσιακό μαργαριταρένιο κολιέ και κρατούσε μια εκθαμβωτική τσάντα .

Instagram/panoramadelheraldo

Οι λαμπεροί καλεσμένοι απόλαυσαν τον γαστρονομικό αφρό της γαλλικής κουζίνας, με τους βραβευμένους με αστέρι Michelin σεφ Yannick Alléno, Anne-Sophie Pic και Pierre Hermé να επιβλέπουν το μενού - το οποίο έπρεπε να λάβει τη βασιλική σφραγίδα έγκρισης. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ