Madonna, Natalie Portman, Gal Gadot & Kylie Jenner παίρνουν θέση για τον πόλεμο στο Ισραήλ: Μηνύματα συμπαράστασης και Ειρήνης

Οι αντιδράσεις των σταρ μετά τα τελευταία γεγονότα.

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που η Χαμάς επιτέθηκε στα εδάφη του Ισραήλ. Οι σταρ του Χόλιγουντ παίρνουν κι αυτοί θέση για τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει.

Η Νάταλι Πόρτμαν εξέφρασε μέσα από ανάρτησή της στο Instagram, τη στήριξή της στο Ισραήλ. Η ηθοποιός η οποία γεννήθηκε στην Ιερουσαλήμ ως Νάταλι Χέρσλαγκ, έγραψε σε μαύρο φόντο ότι «η καρδιά μου είναι συντετριμμένη για τους ανθρώπους του Ισραήλ».

«Παιδιά, γυναίκες και ηλικιωμένοι έχουν δολοφονηθεί και απαχθεί από τα ίδια τους τα σπίτια. Παρακολουθώ με τρόμο αυτές τις βάρβαρες τακτικές και η καρδιά μου χτυπάει δυνατά με αγάπη και προσευχή για όλες τις οικογένειες που έχουν επηρεαστεί» έγραψε η Natalie Portman.

Από την πλευρά της η διάσημη τραγουδίστρια Μadonna κοινοποίησε σε ανάρτησή της στο Instagram βίντεο που δείχνει τι έχει συμβεί από το Σάββατο το πρωί σχολιάζοντας ότι αυτό που «συμβαίνει στο Ισραήλ είναι καταστροφικό».

Αναλυτικά αναφέρει: "Το να βλέπεις όλες αυτές τις οικογένειες και ειδικά τα παιδιά να συλλαμβάνονται, να δέχονται επίθεση και να δολοφονούνται στους δρόμους είναι αποκαρδιωτικό. Φανταστείτε να συνέβαινε αυτό σε εσάς; Είναι αδιανόητο. Οι συγκρούσεις δεν μπορούν ποτέ να επιλυθούν με βία. Δυστυχώς η Ανθρωπότητα δεν κατανοεί αυτήν την Παγκόσμια αλήθεια. Δεν την έχει καταλάβει ποτέ. Ζούμε σε έναν κόσμο που έχει καταστραφεί από το μίσος. Η καρδιά μου είναι στο Ισραήλ. Σε οικογένειες και σπίτια που έχουν καταστραφεί. Στα παιδιά που χάθηκαν. Στα αθώα θύματα που σκοτώθηκαν. Σε όλους όσοι υποφέρουν ή θα υποφέρουν από αυτή τη σύγκρουση. Προσεύχομαι για εσάς. Γνωρίζω ότι αυτό είναι έργο της Χαμάς και ότι υπάρχουν πολλοί αθώοι άνθρωποι στην Παλαιστίνη που δεν υποστηρίζουν αυτήν την τρομοκρατική οργάνωση. Αυτή η τραγική επίθεση θα προκαλέσει περισσότερο πόνο σε όλους. Ας προσευχηθούμε όλοι. Για το Ισραήλ. Για την Ειρήνη. Για τον κόσμο", γράφει η Μαντόνα.

Και η ηθοποιός Gal Gadot θέλησε να εκφράσει τις σκέψεις της, με μια σειρά από δημοσιεύσεις στο Instagram, μέσα από τις οποίες καλεί τον κόσμο να στηρίξει το Ισραήλ.

Η Κάιλι Τζένερ και αυτή με τη σειρά της τάσσεται υπέρ του Ισραήλ.

Instagram Story @kyliejenner

Η διάσημη infulencer Kylie Jenner δέχθηκε, μάλιστα, αρκετά αρνητικά σχόλια για την ανάρτησή της, από άτομα που της ζητούσαν να μην ανακατεύεται με την πολιτική.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ