Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Αφροδίτη στην Παρθένο - Απαισιοδοξία & αίσθηση απομόνωσης

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Σήμερα η κύρια όψη της ημέρας αφορά την Αφροδίτη που μόλις πέρασε στην Παρθένο και σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Με έμφαση στον πλανήτη των σχέσεων, των οικονομικών και της ομορφιάς σε μια ιδιαίτερα περιοριστική όψη καταλαβαίνετε ότι δεν είναι σαφώς η πιο ανάλαφρη μέρα από πλευράς διάθεσης αλλά και επικαιρότητας. Εύκολα μπορεί να νιώθουμε αποκομμένοι από τους αγαπημένους μας και τους φίλους, πιο εκνευρισμένοι ή απογοητευμένοι από ό,τι συμβαίνει γύρω μας και πιο επιφυλακτικοί απέναντι στους άλλους. Η τάση μας θα είναι να είμαστε πιο απαισιόδοξοι και να βλέπουμε το ποτήρι μισοάδειο. Και όπως καταλαβαίνετε με τέτοιες προδιαγραφές πιο εύκολα εξαπολύουμε «κατηγορώ» δείχνοντας τους άλλους, ειδικά όταν η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση. Οι αντιθέσεις αφορούν πάντα σχέσεις και πολλές φορές δείχνουν και προβολές. Ας προσπαθήσουμε όλοι για λίγο περισσότερη ενσυναίσθηση κι ας μην αφήσουμε τις αρνητικές σκέψεις να μας απογοητεύουν περισσότερο. Καθώς η Σελήνη τις μεσημεριανές ώρες θα προχωρήσει στο ζώδιο της Παρθένου, θα ενεργοποιήσει με τις όψεις της προς την Αφροδίτη και τον Κρόνο την αντίθεση των δυο πλανητών φέρνοντας μεγαλύτερη ένταση ή και ασυμφωνίες σε θέματα σχέσεων και οικονομικών.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι το μεσημέρι και μετά τις 15:00 στην Παρθένο, κάνοντας την Τρίτη μια μέρα που κανονικά πρέπει να την αφιερώσετε μόνο στον εαυτό σας, στις προσωπικές σας ανάγκες και στην ψυχική σας ηρεμία. Είτε θέλετε να ασχοληθείτε με τις ανάγκες του σπιτιού, είτε να κάνετε λίγη άσκηση, να κάνετε έναν περίπατο με το κατοικίδιο σας, να οργανώσετε καλύτερα τη δουλειά σας, να χαλαρώσετε, να δείτε μια ταινία, όποια κι αν είναι η ανάγκη σας αυτό πρέπει και να επιδιώξετε. Κι εκεί είναι που αρχίζουν οι παρεμβολές των άλλων είτε φίλων, είτε ατόμων από το οικογενειακό περιβάλλον, είτε συνεργατών που θέλουν να σας μιλήσουν, να τους δώσετε προσοχή, να τους δώσετε ενέργεια, να αντιληφθείτε το «δράμα» τους. Έτσι όμως δημιουργείτε για τον εαυτό σας εσείς οι ίδιοι ένα δράμα, καθώς όχι μόνο δεν ξεκουράζεστε ή δεν σας φτάνει ο χρόνος να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας επιθυμίες, αλλά ζείτε και τα δράματα των άλλων σαν να είναι δικά σας. Μήπως πρέπει σιγά σιγά να το διώξετε αυτό το ελάττωμα;

ΤΑΥΡΟΣ

Καθώς η Αφροδίτη συναντά σε αντίθεση τον Κρόνο σήμερα οι σχέσεις με τους άλλους προσωπικές κι επαγγελματικές θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Όμως αυτό που πρέπει να έχετε κατά νου είναι να είστε παρατηρητές των όσων συμβαίνουν αυτή τη στιγμή και να μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα γιατί μπορεί να οδηγηθείτε σε λάθη. Αν βλέπετε περίεργες συμπεριφορές στον σύντροφο, τα παιδιά σας, έναν συνεργάτη, από το να φτιάχνετε σενάρια κι ακόμη χειρότερα να τα μοιράζεστε και με τους άλλους κρατήστε τα καλύτερα για τον εαυτό σας, αφήστε να εξελιχθούν κάποιες καταστάσεις κι όταν θα είστε βέβαιοι τότε μιλάτε. Στις μέρες μας το πιο εύκολο είναι να ενοχοποιούμε τους άλλους μερικές φορές με εικασίες κι όχι απτές αποδείξεις. Μην πέσετε στην παγίδα ειδικά αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Τρίτη έρχεται με ένα μεγαλύτερο βάρος ή φόρτο υποχρεώσεων. Από την άλλη και με μια αίσθηση μιας ατέλειωτης ρουτίνας που σας δημιουργεί πιθανώς κι ένα ψυχολογικό τέλμα καθώς οι επιλογές σας δείχνουν αυτή τη στιγμή περιορισμένες. Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο μπορεί να δείχνει ότι σας απασχολεί κάτι που αφορά είτε στον χώρο του σπιτιού, στην οικογένεια και κάποιο μέλος της, είτε στον χώρο της δουλειάς και γενικότερα της καριέρας σας. Κάποιοι μπορεί βέβαια να κουβαλάτε και δουλειά στο σπίτι και όσο κι αν αυτό σας δυσκολεύει προσπαθήστε να μην είστε αναβλητικοί, τελειώνετε γρήγορα με αυτά που πρέπει να γίνουν ώστε να εξοικονομήσετε λίγο χρόνο για σας τους ίδιους για να ξεκουραστείτε το βράδυ. Αν είστε γεννημένοι αρχές του ζωδίου ενδεχομένως να πιεστείτε σε μια σχέση ή συνεργασία περισσότερο ή σε κάποιο οικονομικό θέμα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ