Νίκος Συρίγος: Ρωτήθηκε αν η κόρη του έχει γνωρίσει τη σύντροφό του Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Τι απαντά on camera

Ο Νίκος Συρίγος μιλάει για τα προσωπικά του.

Ο δημοσιογράφος Νίκος Συρίγος, ο οποίος φημολογείται ότι είναι σε σχέση με την δημοφιλή τραγουδίστρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ρωτήθηκε για το αν έχει γνωρίσει η κόρη του την καλλιτέχνιδα.

Αρχικά, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού» του OPEN για τα επαγγελματικά του και τη συνεργασία του με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Η συνεργασία μου με τη Σίσσυ Χρηστίδου είναι υπέροχη. Τρία χρόνια είμαστε πολύ όμορφη παρέα. Την αγαπάω πολύ τη Σίσσυ και φέτος δεν είχα κάποια άλλη τηλεοπτική πρόταση. Δεσμεύομαι με συμβόλαιο, ίσως να το ήξεραν όσοι ενδιαφέρθηκαν», ανέφερε ο Νίκος Συρίγος.

Στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή λέγοντας: «Πάρα πολύ καλά είμαι, δόξα σοι ο Θεός, ελπίζω και για εσένα το ίδιο», ενώ πρόσθεσε: «Τη διαχειρίζομαι τη δημοσιότητα στην προσωπική μου ζωή, είναι όλα καλά. Να είναι όλος ο κόσμος καλά και ευτυχισμένος», επισήμανε ο Νίκος Συρίγος.

Όσο για το εάν η Ελεονώρα Ζουγανέλη έχει γνωρίσει την κόρη του, ο Νίκος Συρίγος δεν απάντησε και έφυγε αφού αποχαιρέτησε τη ρεπόρτερ: «Α, φιλάκια, σας αγαπάω πολύ! Καλημέρα», είπε ο Νίκος Συρίγος στην κάμερα του Open.

 

 

Διαβάστε επίσης: Ο Νίκος Συρίγος στη συναυλία της συντρόφου του Ελεωνόρας Ζουγανέλη στο Ηρώδειο - Φωτογραφήθηκε με το τιμώμενο πρόσωπο Μίνωα Μάτσα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ