Η επιχειρηματίας Φωτεινή Παντζιά για τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου: "Είμαι μαμά που ερωτεύεται γυναίκες - Πού του κάνουμε κακό;"

"Είμαι μία σκληρά εργαζόμενη μαμά δύο υιοθετημένων παιδιών", λέει η επιχειρηματίας.

Η επιχειρηματίας Φωτεινή Παντζιά μίλησε στην εκπομπή "Fay's time" και τη Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ. Η επιχειρηματίας σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος στράφηκε κατά του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

Η Φωτεινή Παντζιά ξεκίνησε λέγοντας: "Είμαι μία σκληρά εργαζόμενη μαμά δύο υιοθετημένων παιδιών, που τυγχάνει να έχει 1,60 μ. ύψος, να είναι μελαχρινή και να ερωτεύεται γυναίκες".

"Πώς είναι δυνατόν κάποιος να θυμώνει μαζί μου; Θυμώνει γιατί δεν είμαι πολύ ψηλή; Θυμώνει γιατί έχω μία σπουδαία οικογένεια με πολλή αγάπη που παρεμπιπτόντως η μαμά ερωτεύεται γυναίκες; Και πόσο αφορά κάποιον αυτό; Πού του κάνουμε κακό; Αναρωτιέμαι από πού πηγάζει αυτός ο θυμός; Γιατί τέτοια ρητορική μίσους, τι ακριβώς φοβάται; Τι μπορώ να κάνω εγώ και κάθε άνθρωπος στο σπίτι του Μπέου, στα παιδιά του, στη γυναίκα του; Έχω μεγάλη απορία", είπε.

"Τον ακούω από χθες να λέει ότι αυτός είναι αγράμματος και ένας άνθρωπος που δεν πήγε σχολείο. Και αυτό να το θεωρεί δικαιολογία. Και η μαμά μου αγράμματη ήταν, σκάλες καθάριζε αλλά ήξερε καλά να αγαπάει όλο τον κόσμο και να τον αγαπάει για αυτό που είναι όχι για αυτό που θα ήθελε ο καθένας να είναι", σχολίασε.

"Ακούω για ομόφυλες οικογένειες, στρέιτ οικογένειες... οικογένειες είναι όλες. Με παιδιά, με αγάπη, με ανησυχίες, με φροντίδα, με νοιάξιμο, με συναίσθημα", ανέφερε η επιχειρηματίας.

"Πραγματικά είναι ρητορική μίσους. Κι αν οπλιστεί ένας άνθρωπος με θυμό και με περιμένει αύριο, ποιος θα φταίει; Ο Μπέος είναι τόσο σίγουρος για τα παιδιά του; Αν θα βγουν ψηλά, αδύνατα, όμορφα, με γαλανά μάτια όπως τα θέλει; Σπουδαγμένα, μη σπουδαγμένα, να ερωτεύονται άνδρες, να ερωτεύονται γυναίκες;", πρόσθεσε η Φωτεινή Παντζιά.

Διαβάστε επίσης: Αχιλλέας Μπέος κατά Κασσελάκη: "Θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε π@@δες;" - Η απάντηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

"Κάθε φορά μένω άφωνη. Πού ενοχλούνται αυτοί οι άνθρωποι. Θα ήθελα πάρα πολύ να βγει και να πει τι φοβάται αν κάποιος ερωτεύεται ομόφυλό του. Τι φοβάται αν υιοθετεί παιδιά ή κάνει παιδιά και τα αγαπά βαθιά. Πού του κάνει κακό", συνέχισε.

"Δεν είναι προσανατολισμός, δεν είναι επιλογή. Επιλογή είναι να μην φοβηθώ κανέναν Μπέο και να υποστηρίξω τη ζωή μου γιατί αυτή είμαι".

Να σημειωθεί ότι η Φωτεινή Παντζιά εξέφρασε τη διαφωνία της με τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος δήλωσε ότι θέλει να γίνει πατέρας δυο αγοριών μέσω παρένθετης μητέρας.

"Αυτό που με ενόχλησε βαθιά ήταν ότι θέλει να μεταφέρει την προσωπικότητά του, λες και το παιδί είναι η συνέχειά του. Λες και έπρεπε για να αγαπάς ένα παιδί να έχει τα στοιχεία που εσύ θες", είπε.

Απάντησε, επίσης, και για τη δεύτερη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη, που είπε ότι δεν γνωρίζει για τη διαπαιδαγώγηση μιας κόρης: "Ούτε εγώ ήξερα για τον γιο μου, αναγκάστηκα να μάθω".

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ