Δέσποινα Βανδή & Βασίλης Μπισμπίκης ερωτευμένοι και αγκαλιά στην Αμερική: Δεν κρύβουν το πάθος τους - Παρέα με τον κομμωτή Δημήτρη Γιαννέτο

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός περνούν ευτυχισμένες στιγμές μαζί στη Νέα Υόρκη.

Η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται στην Αμερική και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη, όπου θα πραγματοποιήσει κάποιες συναυλίες για τους Έλληνες ομογενείς. Μαζί της βρίσκεται και ο σύντροφός της Βασίλης Μπισμπίκης.

Το ζευγάρι συναντήθηκε με τον κομμωτή των σταρ του Χόλιγουντ, Δημήτρη Γιαννέτο, ο οποίος έχει επιμεληθεί τα μαλλιά πολλών celebrities, όπως της Αμάλ Αλαμουντίν και της Τζίτζι Χαντίντ.

Ο διάσημος κομμωτής μοιράστηκε με τους followers του στο Instagram στιγμιότυπα από τη συνάντησή του με τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος πρωταγωνιστεί φέτος στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά “Σασμός”.

 

 

Instagram @giannetos

Instagram @giannetos

Instagram @giannetos

Η Δέσποινα Βανδή χαμογελάει με την "ψυχή" της στην αγκαλιά του αγαπημένου της. Φοράει ένα μαύρο μακρύ σακάκι, ενώ έχει περασμένη χιαστί και μια μαύρη δερμάτινη τσάντα YSL.

Διαβάστε επίσης: Η Δέσποινα Βανδή εκθειάζει τον Δημήτρη Γιαννέτο - "Πόσο περήφανη είμαι για σένα" (φωτό)

Πριν από λίγες μέρες, η Δέσποινα Βανδή είχε ανεβάσει και εκείνη στο Instagram ένα post, στο οποίο πόζαρε δίπλα στον hairstylist Δημήτρη Γιαννέτο.

Στις φωτογραφίες της, όμως, δεν υπήρχε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ