Λάκης Γαβαλάς για Σοφία Χατζηπαντελή: "Το κακό είναι ότι οι παίκτριες δεν μπορούν να της πουν ότι είναι άχρηστη για αυτές"

Ο Λάκης Γαβαλάς σχολίαζει το My Style Rocks!

Ο Λάκης Γαβαλάς έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα". Ο γνωστός σχεδιαστής κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με το My Style Rocks.

Σχολίασε τόσο την Κατερίνα Καραβάτου στην παρουσίαση, όσο και την Σοφία Χατζηπαντελή ως κριτή.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να τον δούμε στο ριάλιτι μόδας είπε: «Προς το παρόν το My Style Rocks δεν είναι στις προτεραιότητές μου. Μου έχει ζητηθεί να κάνω πράγματα για την εκπομπή αλλά δεν δύναμαι. Όλοι μου λένε ότι λείπει η ατάκα μου από το παιχνίδι και κυρίως οι συμβουλές μου».

Όσον αφορά το αν προτιμάει την Κατερίνα Καραβάτου ή την Κωνσταντύνα Σπυροπούλου στο τιμόνι της παρουσίασης, σχολίασε «Καμία από τις δύο, χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν. Η Κατερίνα Καραβάτου δεν μπορώ να καταλάβω μερικές φορές γιατί ο στυλίστας της βάζει αυτά τα ρούχα. Για μένα δεν της πάει αυτό το κομμάτι».

«Η μόδα θέλει και λίγο το πόδι έξω, λίγη γλυκιά χαζομαρούλα. Θέλει να μπορείς να διαχειριστείς την ίντριγκα. Αυτή είναι το καλό κορίτσι που, αν βγάλεις εκείνη τη στιγμή τον ήχο, είναι λες και λέει συνταγή για πολύ ωραία γεμιστά», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης: Ο Λάκης Γαβαλάς για τον Κασσελάκη: Γιατί να με πειράζει το αγόρι; - Υπάρχουν πολλοί γκέι ήδη στη Βουλή

Η απάντηση του Λάκη Γαβαλά για τη Σοφία Χατζηπαντελή

«Εγώ δεν έχω εμμονές με κανέναν. Στην αρχή μου φάνηκε πολύ περίεργο το όλο attitude, τώρα την συμπονώ, στεναχωριέμαι που είναι έτσι. Πιέζεται, βάζει τα νύχια μπροστά, βάζει body language τρελό, μπερδεύει τις λέξεις. Αυτό είναι μία ατασθαλία για τη μόδα, μπορεί να κάνει ένα fashion editorial και να έχει fun».

«Το κακό είναι ότι οι παίκτριες δεν μπορούν να της πουν ότι είναι άχρηστη για αυτές. Αυτά που λέει δεν συνάδουν με την πραγματικότητα στη μόδα», καταλήγει ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο Λάκης Γαβαλάς είχε αναφερθεί και σε προηγούμενη συνέντευξή του στη Σοφία Χατζηπαντελή.

Είχε δηλώσει στο MEGA: «Βαρέθηκα τρελά να κρίνω τη μόδα. Απορώ πώς ο Κουδουνάρης δέχεται να έχει δίπλα του μια κοπέλα που χρειάζεται 15 μεταφραστές, 35 ψυχολόγους και 45 κοπέλες να τη χαστουκίζουν».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ