Στον Πύργο η Αντζελίνα Τζολί - οι πρώτες εικόνες από το θέατρο Απόλλων για τα γυρίσματα της ταινίας «Maria» (βίντεο)

Έφτασε στο «Απόλλων» κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας...

Έφτασε στον Πύργο Ηλείας, λίγο μετά τις 8 το πρωί της Κυριακής στο θέατρο Απόλλων, η μεγάλη χολιγουντιανή ηθοποιός Angelina Jolie.

Όπως γράφει το ilialive, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και προκειμένου να μην λάβουν εικόνα της τα μέσα ενημέρωσης, σαν “αερικό” μπήκε μέσα στο θέατρο Απόλλων, με τους ανθρώπους της παραγωγής να κάνουν ό,τι μπορούν ώστε οι κάμερες να καταγράψουν όσο λιγότερα γίνεται από την άφιξή της.

Δείτε επίσης: Aυριο στον Πύργο Ηλείας η Αντζελίνα Τζολί- Μαρία Κάλας: Θέλει να μείνει στην θαλαμηγό του Ωνάση - Εκει που πλέχτηκε το ειδύλλιο με την σοπράνο

 

 

Η πρωταγωνίστρια του φιλμ, Αντζελίνα Τζολί, η οποία θα υποδυθεί τη μεγάλη Ελληνίδα σοπράνο, Μαρία Κάλλας, έφτασε στην τοποθεσία την γυρισμάτων, με την ίδια να χαμογελά σε όσους συναντά.

 

 

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα είχε γίνει αρκετή συζήτηση για την ακριβή ημερομηνία της άφιξής της στο νομό Ηλείας, καθώς και για το πού θα διανείμει, ωστόσο η παραγωγή έχει φροντίσει, ώστε όλες αυτές οι λεπτομέρειες να παραμείνουν κρυφές.

 

 

 

 

 

Η πληροφόρηση που έχει μέχρι στιγμής το Patrisnews, αναφέρει πως αφού ολοκληρωθούν τα γυρίσματα στο θέατρο Απόλλων, η μεγάλη σταρ και το κινηματογραφικό συνεργείο θα μεταφερθούν στο Κατάκολο και στην θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση, “Christina O”, όπου θα λάβει χώρα το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ