Vintage pic: H αθάνατη Μελίνα Μερκούρη σε μια σπάνια φωτο με Σαρλ Αζναβούρ &Τζόνι Χαλιντέι στα 60's - λαμπερή & άνετη, μια αυθεντική σταρ

Η Μελίνα με δυο από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του γαλλικού τραγουδιού. 

Mία σπάνια και vintage φωτογραφία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η δημοσιογράφος Έλενα Μακρή. 

Η ίδια, έχει στην συλλογή της σπάνια κλικ με Έλληνες και ξένους celebrities που άφησαν ιστορία. 

Αυτή την φορά μας παρουσιάσε μια σπάνια φωτό με την αθάνατη Ελληνίδα Μελίνα Μερκούρη. Η φωτογραφία χρονολογείται από την εποχή των 60's και την βλέπουμε μαζί με τους Τζόνι Χαλιντέι και τον Σαρλ Ασναβούρ

Στο ποστ της στο Ιnstagram γράφει η δημοσιογράφος:

French twist: Η Μελίνα Μερκούρη με δυο από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του γαλλικού τραγουδιού, τον Τζόνι Χαλιντέι και τον Σαρλ Ασναβούρ σε μια σπανια φωτογραφία από τις αρχές της δεκαετίας του 60.

Η ελληνίδα ηθοποιός θα ζούσε στο Παρίσι εξόριστη στα χρόνια της δικτατορίας ενώ είχε παίξει στις θεατρικές σκηνές της πόλης του φωτός πριν καν ξεκινήσει την κινηματογραφική της καριέρα: «Ήμουν ήδη ηθοποιός του θεάτρου και με λέγαν Ελληνοπαρισινή γιατί είχα παίξει και στο Παρίσι θέατρο και, αν θέλεις, είχα μια καριέρα ευρωπαική» είχε αφηγηθεί στο Κλικ το 1990 «Ήταν η εποχή που οι κοπέλες έπρεπε να είχαν ένα μικρό μπουμπουκένιο στόμα, να είναι ξανθές, να είναι ενζενύ. Εγώ ποτέ δεν ήμουν ενζενύ, ούτε όταν ήμουν 5 χρονών. Νομίζω ότι είχα αυτές τις ρυτίδες, με το στόμα με τις άκρες προς τα κάτω απ’όταν ήμουν 5 χρονών.

Δεν θεωρούσαν ο Φίνος και όλοι ότι θα άρεσα στο ελληνικό κοινό. Με βρίσκανε όλοι πολύ-πολύ προκλητική. Όχι με την έννοια της σεξουαλικότητας αλλά με την έννοια της ασχήμιας. Είχα βέβαια αυτά τα μάτια, αλλά υπήρχε και αυτό το στόμα. Έτσι σκέφτηκα να κάνω στο εξωτερικό ένα τεστ. Να τραβούσα κάποιες φωτογραφίες. Με φωτογράφησε ο Marpass που ήταν ο φωτογράφος της Μισέλ Μοργκάν.

Δεν βρέθηκε ρόλος για μένα. Βρέθηκε ο Κακογιάννης, ο οποίος ερχόταν από την Αγγλία και είχε δει και άλλες γυναίκες με μεγάλο στόμα.

Είχε δει την Τζόοαν Κρώφορντ που εδώ δεν είχαν δει ποτέ. Κάναμε ένα υπέροχο τεστ. Με φωτογράφησε πολύ άγρια, δηλαδή πήρε την κάμερα και την έβαλε μέσα στο στόμα μου. Τώρα, μ’αυτό που θα πω θα γίνει σκάνδαλο αλλά φαίνεται ότι της κάμερας της άρεσε. Έτσι έγινε η “Στέλλα”.»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ