Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Σκορπιό - Η ανασφάλεια σας κρατάει πίσω - Φερθείτε με φροντίδα στον ευαίσθητο εαυτό σας

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Η Δευτέρα είναι πιο έντονα συναισθηματική μέρα, υπάρχει πιο φορτισμένη ατμόσφαιρα με τη Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού. Η αντίθεση Σελήνης-Δία μπορεί από τη μια να μας βρίσκει πρόθυμους να κυνηγήσουμε με πνεύμα ρίσκου και περιπέτειας τα όνειρά μας κι από την άλλη η ανασφάλεια της Σελήνης στο ζώδιο της πτώσης της, τον Σκορπιό, μας καλεί να μείνουμε στο γνωστό και δεδομένο τρόπο ζωής μας χωρίς να διαταράσσουμε τη ζώνη ασφαλείας μας. Σήμερα θα νιώθουμε λίγο πιο ευαίσθητοι και θα τείνουμε να παίρνουμε κάπως πιο προσωπικά τα πράγματα, γι’ αυτό ας είμαστε και πιο επιεικείς με τον εαυτό μας και τους άλλους.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί το ταξίδι της στον Σκορπιό και μέσα στον 8ο Ηλιακό σας οίκο απαιτώντας ησυχία, ιδιωτικότητα και αφοσίωση στους στόχους που έχετε. Μάλιστα θα είστε και ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι και η προσοχή σας θα είναι απερίσπαστη. Κάποια θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά, στα οικονομικά ή στις επενδύσεις σας θα σας απασχολήσουν περισσότερο ή μπορεί να συζητήσετε γι’ αυτά, ενώ δεν είναι απίθανο να υπάρχει και μια συναισθηματική ατμόσφαιρα κάπως φορτισμένη. Ή ενδεχομένως να είστε προβληματισμένοι σχετικά με το αν πρέπει να δοκιμάσετε κάτι καινούριο. Πάντως, σε κάθε περίπτωση, καλά θα κάνετε να μη βιαστείτε να μπείτε σε κάτι που δεν το έχετε σκεφτεί καλά κι από όλες τις πλευρές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Δευτέρα αποτελεί προέκταση της Κυριακής με τη Σελήνη να εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό, στον τομέα των σημαντικών σας σχέσεων. Είναι η μέρα που θα την αφιερώσετε στους άλλους, είτε είναι οι συνεργάτες σας είτε το ταίρι σας, και μαζί τους θα περάσετε τη μέρα με κοινές δραστηριότητες και σχέδια, αλλά και λίγο μεγαλύτερη πίεση πιθανώς γιατί μπορεί να ζητούν τη συμβολή σας σε κάποιο δικό τους θέμα ή να υπάρχουν πιεστικές υποχρεώσεις απέναντι στη δουλειά. Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη σας προτρέπει να οργανωθείτε καλύτερα και να βάλετε σε μια τάξη την καθημερινότητα σας. Ενδεχομένως όμως να έχετε και κάποιο πιεστικό θέμα είτε με κάτι οικονομικό είτε με μια σχέση που τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα. Σε αυτή την περίπτωση καλά θα κάνετε να μη βιαστείτε να πάρετε μια τελεσίδικη απόφαση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη να περιφέρεται ακόμη μέσα στον τομέα εργασίας και υγείας στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια της Δευτέρας φαίνεται ότι θα ασχοληθείτε με θέματα της δουλειάς σας ή μπορεί να ξεσκονίζετε διατροφές και δίαιτες προκειμένου να μπείτε σε ένα πρόγραμμα τις επόμενες ημέρες αν ξεφύγατε το προηγούμενο διάστημα. Από την άλλη φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και οι ετοιμασίες για τη δουλειά ή τις σπουδές που έχετε να κάνετε, ώστε να σας βρει η εβδομάδα σε μια κανονική ροή εργασίας ή μελέτης και όχι μέσα στην τρέλα. Σήμερα ίσως να νιώθετε και λίγο μπερδεμένοι ή χαμένοι σχετικά με τις συμβουλές που μπορεί να λάβατε από ένα φίλο ή συνεργάτη. Η λογική σας πιθανώς να σας λέει ότι οι συμβουλές είναι σωστές, αλλά η διαίσθηση σας να σας ειδοποιεί ότι κάτι άλλο «παίζει». Σε αυτή την περίπτωση καλύτερα να ακούσετε τη διαίσθηση και να μην προβείτε σε δράσεις.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ