Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Θα πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά - Τρίγωνο με τον Ποσειδώνα & εξάγωνο με τον Πλούτωνα

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Η Σελήνη μέχρι το βράδυ και συγκεκριμένα στις 22:36 εξακολουθεί όπως και χθες να βρίσκεται στον Σκορπιό, σε μια θέση που δεν της ταιριάζει ιδιαίτερα, και τις πρωινές ώρες με την αντίθεση που σχηματίζει προς τον Ουρανό ενδεχομένως να έχουμε ευτράπελα και απρόοπτα. Στην πορεία με τις όψεις που σχηματίζει, ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα, βοηθά να φέρνουμε εις πέρας το πρόγραμμα μας χωρίς πολλά προβλήματα. Βέβαια δεν μας προδιαθέτει για μια ελαφριά και χαλαρή μέρα, παρόλα αυτά ακριβώς επειδή κι εμείς θα έχουμε τη διάθεση να πέσουμε με τα μούτρα στη δουλειά θα είμαστε πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί. Το βράδυ θα περάσει στον Τοξότη και η πρώτη της όψη θα είναι το τετράγωνο με τον Κρόνο δημιουργώντας ένα πλαίσιο έντασης αλλά και δυσθυμίας τις βραδινές ώρες, που αφορά κυρίως τα μεταβλητά ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων των πρώτων ημερών.

ΚΡΙΟΣ

Απαιτητική μέχρι το τέλος της η σημερινή μέρα, μολονότι μπορεί να είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί με ό,τι καταπιαστείτε. Τα οικονομικά εξακολουθούν να είναι πονοκέφαλος, αλλά αν θέλετε να κάνετε κάποια συμφωνία, διακανονισμό ή να τα οργανώσετε καλύτερα η σημερινή μέρα προσφέρεται. Αν υπάρχουν θέματα οικονομικών που σχετίζονται με την οικογένεια ή κάποιο ακίνητο, ή ακόμη αν σας κυνηγούν από το παρελθόν, μπορεί σήμερα να υπάρχει κάποια πρόοδος. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο επηρεάζεστε περισσότερο από το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Κρόνο που ολοκληρώνεται τις βραδινές ώρες και μπορεί να έχετε μεγαλύτερη εσωτερική ένταση. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο ψύχραιμοι γίνεται, μην παίρνετε ρίσκα σε κανένα τομέα και μην επιτρέπετε σε κανένα να σας πιέσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί και σήμερα το ταξίδι της απέναντι από το ζώδιο σας δημιουργώντας μεγαλύτερη ένταση και αφορμή μπορεί να είναι μια προσωπική σχέση ερωτική ή επαγγελματική. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε ότι οι άλλοι είναι πολύ απαιτητικοί από σας, ενώ δεν ανταποκρίνονται με τον ίδιο τρόπο όταν εσείς ζητάτε κάτι από εκείνους. Τις πρωινές ώρες που η Σελήνη συναντά σε αντίθεση τον Ουρανό στο ζώδιο σας σίγουρα θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προνοητικοί, ψύχραιμοι αλλά και υπομονετικοί σε θέματα που αφορούν στις σχέσεις σας. Με κάποιο τρόπο μπορεί κάποιος να σας εκνευρίσει ειδικά αν επιμένει στις απόψεις του. Αποφύγετε τις κακοτοπιές και επανέλθετε μια άλλη μέρα που θα είστε κι εσείς πιο ψύχραιμοι. Το βράδυ αν είστε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη οικονομική πίεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέχρι το βράδυ, που η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό, σας απασχολούν ζητήματα των επαγγελματικών και της καθημερινότητας σας, αλλά ακριβώς επειδή θα είστε πολύ συγκεντρωμένοι σε ό,τι θέλετε να κάνετε, θα καταφέρετε να βγάλετε ένα μεγάλο όγκο δουλειάς. Η αλήθεια είναι ότι έχετε επωμιστεί πολλές ευθύνες τον τελευταίο καιρό και η πίεση που νιώθετε να είστε παραγωγικοί και να βελτιώσετε τις οικονομικές σας συνθήκες γίνεται μέρα με τη μέρα και πιο έντονη. Από το βράδυ που η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο μπορεί να σας φέρει σε ένα όριο αντοχών και να μην ανεχθείτε κάποια συμπεριφορά. Η συμβουλή μου είναι να αξιοποιήσετε την όψη αυτή παραγωγικά είτε κάνοντας κάποιες κοπιαστικές δουλειές είτε ακόμη να ξεδώσετε την ένταση της ημέρας με γυμναστική. Σαφώς καλύτερη διέξοδος από το να μαλώσετε με όλους.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ