Η τραγική ιστορία της οικογένειας Kutz: Πατέρας, μητέρα και τα τρία παιδιά τους πέθαναν αγκαλιά - Τους δολοφόνησαν οι τρομοκράτες της Χαμάς (φωτό)

Δεν έχουν σταματημό οι ανατριχιαστικές ιστορίες για την πρωτοφανή επίθεση των τρομοκρατών της Χαμάς στο Ισραήλ....

Οι Aviv (54), Livnat (49), Rotem (19), Yonatan (17) και Yiftach (15) Kutz δολοφονήθηκαν από τρομοκράτες της Χαμάς στο σπίτι τους στο Kfar Aza στις 7 Οκτωβρίου 2023. Μια ολόκληρη οικογένεια αφανίστηκε.

Αφού αρχικά συγκαταλέχθηκαν στους αγνοούμενους, οι γείτονες του κιμπούτς τους βρήκαν μαζί σε ένα κρεβάτι, με τον πατέρα Αβίβ να τους αγκαλιάζει προστατευτικά.

Η Livnat, η οποία υποτίθεται ότι θα γιόρταζε τα 50α γενέθλιά της αυτόν τον μήνα, γεννήθηκε κατά τη διάρκεια του πολέμου του Γιομ Κιπούρ.

Ήταν γραφίστρια που ξεκίνησε μια εκπαιδευτική πρωτοβουλία με την ονομασία Workshop, η οποία ενσωμάτωσε την αρχαία χειροτεχνία στα σχολικά προγράμματα στην περιοχή Shaar Hanegev στο νότιο Ισραήλ.

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που χαμογελούν και κείμενο

facbook

Ο Aviv ήταν αναπληρωτής διευθυντής μιας εταιρείας συμβούλων και ασχολείτο επίσης με γεωργικές εργασίες.

Η κόρη τους Rotem ήταν στρατιωτικός που εκπαίδευε νεοσύλλεκτους. Οι γιοι τους Yonatan και Yiftach ήταν μαθητές στο οικοτροφείο Kfar Hayarok στη Ramat Hasharon και παίκτες μπάσκετ στο πρόγραμμα νεολαίας της Hapoel. Ονειρεύονταν να γίνουν επαγγελματίες.

 

 

"Ήταν όλα καταπληκτικά παιδιά με τεράστια καρδιά. Είχαν ολόκληρη τη ζωή μπροστά τους", δήλωσε η θεία τους Adi Levy Salama σε μέσο ενημέρωσης.
Η Salama είπε ότι η οικογένεια επέστρεψε στο Kfar Aza μετά από αρκετά χρόνια στη Βοστώνη.

"Την ημέρα που δολοφονήθηκαν, υποτίθεται ότι θα τους επισκεπτόμασταν. Ο Αβίβ διοργάνωσε ένα ετήσιο φεστιβάλ χαρταετού κατά μήκος του φράχτη με τη Γάζα για να τους δείξει ότι θέλουμε απλώς να ζήσουμε ειρηνικά", είπε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ