Πέθανε ο Αίας Μανθόπουλος μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο - Έδωσε σκληρή μάχη στην εντατική

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 61 ετών, ο αγαπημένος ηθοποιός  Αίας Μανθόπουλος. 

Μετά από πολυήμερη νοσηλεία στην εντατική μετά εγκεφαλικού επεισοδίου, δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή. 

Ο ηθοποιός, τον οποίο το τηλεοπτικό κοινό αγάπησε μέσα από τον «Αίαντα» του «Δυο Ξένοι» υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και βρέθηκε πως υπάρχει μερική απόφραξη καρωτίδων. 

Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και παρέμενε στην εντατική.  Ο καθηγητής εντατικής θεραπείας της ΜΕΘ του νοσοκομείου Αττικόν, Ηρακλής Τσαγκάρης, επιβεβαίωσε τον θάνατο του ηθοποιού ο οποίος επήλθε στις 14:45.

 

Η σύζυγός του, Ελισάβετ Σταμοπούλου, έκανε γνωστή την είδηση για την νοσηλεία του ηθοποιού πριν μερικές ημέρς .

Συγκεκριμένα ανέφερε στην εκπομπή "Το Πρωινό” με τον Γιώργο Λιάγκα τα εξής:

"Πιστεύουμε ότι θα όλα θα πάνε καλά. Η κατάσταση του είναι σταθερή. Είναι καλή και πιστεύουμε ότι θα το ξεπεράσει. Ήταν σε κατάσταση εγκεφαλικού. Μεταφέρθηκε εγκαίρως…Ο ίδιος είναι μαχητής και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει… Πέρασε στεναχώριες, όπως περνάνε όλοι… μακάρι όλα να είναι καλά και να ενημερωθούμε γιατί και εγώ δεν ξέρω πολλά πράγματα ακόμα…", είπε η σύντροφος του Αίαντα Μανθόπουλου.

 

 

Ο Αίας Μανθόπουλος ζούσε μακριά  από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια. Ασχολούνταν με τον χώρο του τουρισμού. Μάλιστα, διατηρούσε ξενοδοχειακή μονάδα στη γειτονική Βουλγαρία.

 

 

Οι σπουδές και οι «Δυο Ξένοι»

Γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε σε μια ευκατάστατη αστική οικογένεια και ήταν ανιψιός της Ειρήνης Παπά. Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και υποκριτική στη σχολή του Καρόλου Κουν. Έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά των Ρήγα και Αποστόλου «Δυο Ξένοι».

 

Στην επιτυχημένη σειρά, ο Αίας Μανθόπουλος υποδυόταν τον αφελή αρραβωνιαστικό της πρωταγωνίστριας Μαρίνας Κουντρουράτου (Εβελίνα Παπούλια). Αλησμόνητο έχει μείνει μέχρι και σήμερα η χαρακτηριστική ατάκα του Νίκου Σεργιανόπουλου, που ως Κωνσταντίνος Μαρκοράς του έλεγε «βρε Αία, βρε Αία». Εκτός από τους «Δυο Ξένους», ο Αίας Μανθόπουλος συμμετείχε και σε μερικά ακόμη σίριαλ, μεταξύ των οποίων τα «Απαράδεκτοι», «Άφρικα» και «Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαίμη».

Η τελευταία τηλεοπτική σειρά, στην οποία συμμετείχε, ήταν το «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη, πριν από 3 χρόνια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ