Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Δεν συνεννοούμαστε με τίποτα! Διαφωνίες κυρίως με γυναίκες

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Η Σελήνη παραμένει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στο ζώδιο του Τοξότη, όμως τις μεσημεριανές ώρες σχηματίζοντας ένα τετράγωνο με την Αφροδίτη δημιουργεί δυσκολίες ή ασυνεννοησίες στις σχέσεις μας και στις επαφές μας με τους άλλους. Μπορεί να έχουμε διαφωνίες κυρίως με γυναίκες στο περιβάλλον μας, τη μητέρα, μια φίλη, μια στενή συγγενή ή συνεργάτιδα χωρίς απαραίτητα να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος. Από την άλλη, ίσως κάτι που ακούσαμε ή διαβάσαμε να επηρεάσει πολύ τη διάθεση μας. Καλό είναι όμως να μη βασίζουμε τις αποφάσεις ή τις πράξεις μας σε πράγματα που δεν έχουμε πλήρως εξερευνήσει αν είναι αλήθεια ή απλώς «ψευδείς ειδήσεις».

ΚΡΙΟΣ

Από τις πιο θετικές μέρες της εβδομάδας η σημερινή καθώς σας επιτρέπει ευελιξία κινήσεων και βοηθά και τη διάθεση σας να κινείται σε πιο φωτεινά χρώματα και να είστε πιο αισιόδοξοι. Μολονότι δεν περνάτε το πιο άνετο φθινόπωρο της ζωής σας, κάπου βαθιά μέσα σας σιγοκαίει η ελπίδα ότι τα πράγματα στο μέλλον θα φτιάξουν. Από την άλλη σας πιάνουν και οι τάσεις φυγής σας και μπορεί να ονειρεύεστε με ανοιχτά μάτια. Προσοχή τις μεσημεριανές ώρες όμως που η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη στην Παρθένο μη «σκοντάψετε» στην πραγματικότητα των υποχρεώσεων σας. Ίσως να προκύψει κάποιο θέμα στη δουλειά, γι’ αυτό κοιτάξτε να είστε συγκεντρωμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Ψάχνοντας κανείς βρίσκει… και σήμερα είστε σε μια τέτοια διάθεση αγαπητοί Ταύροι να ανακαλύψετε τι κρύβεται πίσω από την επιφάνεια και να εξερευνήσετε και πιο σκοτεινά μονοπάτια που συνήθως αποφεύγετε. Αυτό αναφέρεται τόσο σε σας τους ίδιους όσο και στις στενές σας σχέσεις. Προσέξτε όμως τα συμπεράσματα που βγάζετε, καθώς η μέρα μπορεί να σας μπερδέψει ή να σας παραπλανήσει. Το ίδιο ισχύει και για θέματα που αφορούν στα οικονομικά σας, δηλαδή μπορεί να προκύψει κάποιο λάθος ή να υπάρχει ένα πρόβλημα που χρειάζεται να διερευνηθεί σε βάθος. Μη μένετε στην επιφάνεια των πραγμάτων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη κινείται όλη τη μέρα απέναντι σας στον Τοξότη, δίνοντας στη μέρα ένα πιο κοινωνικό τόνο και σίγουρα περισσότερες ευκαιρίες για επαφές με άλλους. Το μεσημέρι προσέξτε λίγο περισσότερο σχέσεις στο οικογενειακό περιβάλλον. Ίσως κάτι που θα ακούσετε από τη μητέρα, μια στενή συγγενή ή τη σύντροφό σας να σας εκνευρίσει και να χάσετε την ψυχραιμία σας. Από την άλλη είναι πιθανό να προσπαθείτε να βγείτε μπροστά σε ένα θέμα που δεν το γνωρίζετε τόσο καλά, αντί να στηρίξετε κάποιον άλλο που το γνωρίζει καλύτερα. Αποφύγετε το αν δεν θέλετε να υποστείτε αυστηρή κριτική.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ