Η Anne Hathaway αγνώριστη στο θρίλερ "Eileen" - Με κατάξανθα μαλλιά υποδύεται την ψυχολόγο σε μια φυλακή (φωτό & βίντεο)

Η σταρ του Χόλιγουντ όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

Η διάσημη ηθοποιός Anne Hathaway, η οποία έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιτυχημένες ταινίες και έχει βραβευτεί και με Όσκαρ, συμμετέχει σε μια νέα παραγωγή.

Πρόκειται για το ψυχολογικό θρίλερ "Eileen". Για τις ανάγκες, μάλιστα, της ταινίας, αποχωρίστηκε το σκούρο χρώμα των μαλλιών της και έγινε ξανθιά!

Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε βλέπουμε την ηθοποιό με ξανθιά περούκα σε ρετρό bob στυλ.

Instagram @annexgallery

Instagram @annexgallery

Instagram @annexgallery

Ο ρόλος της αφορά μια ψυχολόγο της φυλακής που παρασύρει μια νεαρή γραμματέα σε μια ασταθή σχέση. Το έργο διαδραματίζεται στη Βοστώνη της δεκαετίας του 1960.

Η Eileen (Thomasin McKenzie) είναι ένα κορίτσι παγιδευμένο ανάμεσα σε ένα θλιβερό σπίτι με έναν αλκοολικό πατέρα και τη δουλειά της σε μια φυλακή, όπου οι συνομήλικοι της την έχουν εξοστρακίσει. Όταν μια όμορφη και μαγνητική γυναίκα (Anne Hathaway) μπαίνει στο προσωπικό της φυλακής, η Eileen δεν είναι σε θέση να αντισταθεί σε αυτή τη θαυματουργή, εκκολαπτόμενη φιλία. Αλλά αυτή η φιλία θα την εμπλέξει σε ένα έγκλημα που θα αλλάξει τα πάντα.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Thomasin McKenzie, Shea Whigham, Marin Ireland και Owen Teague

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ