Αλλαγή στο σκηνικό του καιρού: Μετά τις βροχές ξανά ζέστη & σκόνη - Τι λέει ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας (βίντεο)

Δείτε προσεκτικά

Μετά τις μπόρες και τις καταιγίδες τα τελευταία δύο 24ωρα σε αρκετές περιοχές της χώρας, ο καιρός, οδεύοντας προς τα τέλη του Οκτώβρη, αλλάζει ξανά, αφού, όπως ενημέρωσε ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας, περιμένουμε μια νέα θερμή εισβολή.

Ο μετεωρολόγος της τηλεόρασης του Alpha και του σάιτ Weather2go.gr αναφέρει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό ότι αναμένεται «θερμή εισβολή από την αφρικανική ήπειρο», με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει ξανά κατά τουλάχιστον 10 βαθμούς, δίνοντας έτσι μια μικρή... παράταση στην έλευση του χειμώνα.

Στην ανάρτησή του ο Γιώργος Τσατραφύλλιας γράφει:

«Καλό μεσημέρι! Μετά το Φθινοπωρινή παρένθεση του καιρού, ακολουθεί θερμή εισβολή από την Αφρικανική ήπειρο με τον Υδράργυρο τις επόμενες ημέρες να εκτοξεύεται έως και 10 βαθμούς πάνω από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα ( θα δούμε 30άρια το ΣΚ). Επιπλέον οι ισχυροί νοτιάδες που θα πνέουν τις επόμενες ημέρες θα κουβαλήσουν σαχαριανή σκόνη και υγρασία!».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ