Ανείπωτη θλίψη: Απαρηγόρητος 12χρονος Ισραηλινός κήδευσε όλη την οικογένειά του - Έχασε γονείς & δυο αδελφές από τις επιθέσεις της Χαμάς

Απίστευτη τραγωδία...

Ο πόλεμος στο Ισραήλ είναι γεμάτος σπαρακτικές εικόνες και στιγμές ανθρώπινης τραγωδίας. Ένα 12χρονο Ισραηλινό αγόρι, ο Άριελ Ζοχάρ, κήδευσε όλη την οικογένειά του σε αυτήν την τρυφερή ηλικία.

Το παιδί αποχαιρέτησε τους γονείς του, αλλά και τις αδερφές του, ντυμένο στα μαύρα, ενώ οι συγγενείς του προσπαθούσαν να του δώσουν κουράγιο να αντέξει.

Η κηδεία πραγματοποιήθηκε στην πόλη Rishon LeTsiyon την Τρίτη.

Ο 54χρονος πατέρας του Γιανίβ Ζοχάρ, η 49χρονη μητέρα του Γιασμίν, καθώς και οι δυο αδερφές του Τεχελέτ, 20, και Keshet, 18, έχασαν τη ζωή τους μετά τις επιθέσεις της Χαμάς στο Kibbutz Nahal Oz στις 7 Οκτωβρίου. Επιπλέον, ο 12χρονος Άριελ έχασε και τον παππού του.

 

 

Να σημειωθεί ότι ο Γιανίβ Ζοχάρ ήταν ήταν δημοσιογράφος που είχε συνεργαστεί με το ισραηλινό γραφείο του Associated Press για 15 χρόνια, από το 2005 μέχρι το 2020.

Η κηδεία δεν εκτυλίχθηκε ομαλά, καθώς έπεφταν ρουκέτες από τη Γάζα. Χρειάστηκε να διακοπεί τέσσερις φορές η τελετή, στην οποία παραβρέθηκαν περίπου 1000 άτομα.

«Δεν θα μας αφήσουν καν να θάψουμε τους νεκρούς μας», είπε η αδελφή του Γιανίβ Ζοχάρ, Σιβάν, θεία του Άριελ.

 

 

Η θεία του, μάλιστα, θα αναλάβει πλέον και την κηδεμονία του.

«Θα συνεχίσουμε να γιορτάζουμε τη ζωή και δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας καταστρέψει», ανέφερε η Σιβάν. «Έτσι θα εκδικηθούμε για τον θάνατό τους».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ