Το άτακτο κορίτσι Britney Spears: Το flashback με τον διάσημο συνάδελφό της Justin Timberlake & τον γοητευτικό ηθοποιό Colin Farell

Η Μπρίνει Σπίαρς μιλάει για τις σχέσεις της στο νέο της βιβλίο.

Η διάσημη τραγουδίστρια Britney Spears θα κυκλοφορήσει στις 24 Οκτωβρίου το βιβλίο της “The Woman in Me”, στο οποίο αποκαλύπτει πολλές άγνωστες πτυχές της πολυτάραχης ζωής της.

Το περιοδικό People έφερε στη δημοσιότητα ένα απόσπασμα πριν την κυκλοφορία του βιβλίου, το όποιο λέει ότι η ποπ σταρ είχε μείνει έγκυος από τον τότε σύντροφό της, τον τραγουδιστή Justin Timberlake.

Ωστόσο, προχώρησε σε έκτρωση, μιας και ο Timberlake δεν ήθελε ένα παιδί.

«Για μένα, η εγκυμοσύνη δεν ήταν τραγωδία. Αγαπούσα τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ τόσο πολύ. Πάντα περίμενα ότι μία μέρα θα κάναμε οικογένεια μαζί. Απλώς αυτό θα γινόταν πολύ νωρίτερα από ό,τι περίμενα. Αλλά ο Τζάστιν σίγουρα δεν ήταν χαρούμενος για την εγκυμοσύνη. Είπε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι να έχουμε ένα μωρό στη ζωή μας, ότι ήμασταν πολύ νέοι… Δεν ξέρω αν αυτή ήταν η σωστή απόφαση. Αν εξαρτιόταν από εμένα δεν θα το είχα κάνει ποτέ. Και όμως ο Τζάστιν ήταν τόσο σίγουρος ότι δεν ήθελε να γίνει πατέρας» ανέφερε η Μπίτνεϊ Σπίαρς.

«Μέχρι σήμερα, είναι ένα από τα πιο αγωνιώδη πράγματα που έχω βιώσει ποτέ στη ζωή μου».

Οι δυο σταρ άρχισαν να βγαίνουν το 1999, όταν η Britney Spears ήταν 17 ετών και ο Justin Timbelake 18. Η σχέση τους κράτησε μέχρι το 2002.

Διαβάστε επίσης: Η Britney Spears το διασκεδάζει μετά το διαζύγιο - Φοράει τα εσώρουχα της & χορεύει ξέφρενα μπροστά στην κάμερα (βίντεο)

Εκτός από τη σχέση της με τον ΤζάστινΤίμπερλέικ, η Μπρίτνει Σπίαρς αναφέρει και αυτήν με τον ηθοποιό Κόλιν Φάρελ.

Ήμασταν ο ένας πάνω στον άλλο, παλεύαμε τόσο παθιασμένα που ήταν σαν να βρισκόμαστε σε καβγά στο δρόμο”.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2003 στα γυρίσματα της ταινίας «S.W.A.T.» 

«Όπως είχα πει πριν ένιωθα υπερβολικά δεμένη με έναν άνδρα, προσπάθησα να πείσω τον εαυτό μου με κάθε τρόπο ότι δεν ήταν κάτι σπουδαίο, ότι απλώς διασκεδάζαμε, ότι σε αυτήν την περίπτωση, ήμουν ευάλωτη επειδή δεν είχα ξεπεράσει ακόμα τον Τζάστιν», επισημαίνει

Όταν όμως η Spears βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας του «Η δοκιμασία», ο Ιρλανδός σταρ ξεκαθάρισε τα πράγματα στους δημοσιογράφους: «Δεν είμαστε μαζί. Είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι. Αλλά δεν συμβαίνει τίποτα μεταξύ μας».

Ωστόσο, η τραγουδίστρια αργότερα επιβεβαίωσε ότι το ρομάντζο τους και διευκρίνισε δεν ήταν «τίποτα σοβαρό».

«Ναι, τον φίλησα… Είναι το πιο χαριτωμένο, πιο καυτό πράγμα στον κόσμο — ουου!».

Στο βιβλίο της η διάσημη σταρ γράφει, επίσης: «Όπως και στο παρελθόν που είχα προσκολληθεί σε έναν άντρα, προσπάθησα να πείσω τον εαυτό μου με κάθε τρόπο ότι δεν τρέχει τίποτα, ότι απλά περνάμε καλά, ότι ήμουν σε ευάλωτη κατάσταση γιατί δεν είχα ξεπεράσει ακόμα τον Justin. Για μια στιγμή, σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να υπάρχει κάτι μεταξύ μας. Οι απογοητεύσεις στην ερωτική ζωή μου έπαιξαν κάποιο ρόλο στην απομόνωσή μου. Ένιωθα πολύ παράξενα τότε».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ