Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στο «Watch Next» της COSMOTE TV

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος και η εμπειρία της στα γυρίσματα της «Φόνισσας», σε συμπαραγωγή COSMOTE TV

Την αγαπημένη ηθοποιό Καρυοφυλλιά Καραμπέτη υποδέχεται απόψε στις 20.00 (Παρασκευή 20/10, COSMOTE CINEMA 1HD & Youtube κανάλι COSMOTE TV) η κινηματογραφική εκπομπή «Watch Next» της COSMOTE TV με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

Λίγο πριν την κυκλοφορία της στους κινηματογράφους, η ηθοποιός μιλά για τον ρόλο και την εμπειρία της στην πολυαναμενόμενη «Φόνισσα», τη νέα ταινία της Tanweer σε συμπαραγωγή COSMOTE TV, στην οποία πρωταγωνιστεί. Από τη συζήτηση δεν θα λείψουν και οι διηγήσεις της από τη συναρπαστική της καριέρα, καθώς και οι αναφορές στη γνωριμία της με τον Μαρτσέλο Μαστρογιάνι στον «Μελισσοκόμο» και στη συνεργασία της με τον Μπομπ Γουίλσον στις επερχόμενες «Τρεις Ψηλές Γυναίκες»

Όπως κάθε εβδομάδα, το πρόγραμμα της εκπομπής θα περιλαμβάνει προτάσεις νέων ταινιών, αφιερώματα και τις εξελίξεις στον χώρο της 7ης τέχνης.

Μετά την προβολή του στο COSMOTE CINEMA 1HD, κάθε επεισόδιο του «Watch Next» θα είναι διαθέσιμο on demand, για θέαση οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή, μέσα από τη streaming υπηρεσία της COSMOTE TV.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ